Σπάτε και φέτος το κεφάλι σας για το τί δώρο θα πάρετε στο αγαπουλίνι σας; Και πάλι έχουμε πρωτότυπες προτάσεις:

50

1. Το μυθιστόρημα «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι». Δεν θα πω πολλά. Θα αναδημοσιεύσω απλά ένα μικρό απόσπασμα:

«Ω, Αναστάζια, έχεις υπέροχη γεύση…» μουγκρίζει. «Να σε κάνω να τελειώσεις;»
«Ναι, σε παρακαλώ…» τον ικετεύω.
Το μαστίγιο δαγκώνει τους γλουτούς μου. Ωχ!
«Ναι, σε παρακαλώ, τι;»
«Ναι, σε παρακαλώ. Κύριε…» κλαψουρίζω.
Μου χαμογελάει θριαμβικά. «Με αυτό;» Σηκώνει το μαστίγιο για να το δω.
«Ναι, Κύριε…»
«Είσαι σίγουρη;» Με κοιτάζει αυστηρά.
«Ναι, σε παρακαλώ, Κύριε…»
«Κλείσε τα μάτια».

Η συνέχεια στους κινηματογράφους.

Εναλλακτική: το βιβλίο του Γιάννη Βαρουφάκη » Κρίσης λεξιλόγιο». Ένα από τα βιβλία του άνδρα του σωστού, του πρόστυχου, του ασυμβίβαστου, που έχει κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει. Ποτέ πριν στο παρελθόν οι λέξεις «μνημόνιο», «τρόικα», «λιτότητα» δεν ήταν τόσο sexy!

selfie stick

2. Ένα μπαστούνι για selfies. Αυτό το μακρυνάρι καλέ που το κοτσάρεις στο κινητό ή στη φωτογραφική μηχανή και αυτοφωτογραφίζεσαι εσύ και η παρέα με πλούσιο φόντο και χωρίς να προβάλει ευθυτενές ένα χέρι σαν πανηγυρισμός του Πάολο Ντι Κάνιο. Ειδικά αν το αγαπουλίνι πρωταγωνιστεί στα sfinakianews.gr και ποστάρει φωτογραφίες πριν την έξοδο με τις φίλες, κατά τη διάρκεια της εξόδου με τις φίλες, μετά την έξοδο με τις φίλες, στα μπουζούκια, στα χιόνια, στις χασαποταβέρνες, στα γήπεδα κλπ θα το λατρέψει.

aqua di vroma

3. To διαχρονικό, unisex άρωμα «Aqua di vroma». Ένας μεθυστικός συνδυασμός αναθυμιάσεων βιολογικού καθαρισμού με τόνους από μυρωδιά πυρήνας, που κάνει τις φερομόνες να στήνουν πάρτυ πιο ξέφρενο κι από το αναπλιώτικο καρναβάλι. Για Ναυπλιώτες/Ναυπλιώτισσες και όχι μόνο. Θα το βρείτε σε όλα τα καλά καταστήματα καλλυντικών (όχι σε super market).

CONSERV 1

Advertisements