• Μια λυτρωτική, πρωτοφθινοπωρινή βροχούλα, για να ξεπλύνει τη βρώμα των τσιμεντόβλαχων, να καταλαγιάσει τον μπουχό του καλοκαιριού. Να ‘πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του’, να κλείσει το πάρκινγκ και να ανοίξει το σχολείο, να επανακαταλάβουμε την πόλη μας … μια βροχούλα που σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού.
  • Ενός καλοκαιριού που βρήκε άπαντες παραπονούμενους. Τους ντόπιους που πήξανε στην κίνηση και στις ουρές ακόμη και στα ΑΤΜ και τους επιχειρηματίες του τουρισμού γιατί η πολυκοσμία δεν μεταφράστηκε σε ανάλογα έσοδα.
  • Παραπονούμενοι είναι και κάποιοι φίλαθλοι του Πανναυπλιακού. Που διαφωνούν με το πλάνο τριετίας της νέας διοίκησης και ονειρεύονται ‘επενδυτές’ και μεταγραφές τύπου ‘Μπρέσκα’. Κι εγώ μαζί τους. Τα λεφτά δεν ξέρω ποιος θα τα βάλει …
  • Πανναυπλιακάκιας είναι και ο φίλος μου ο ‘Λόρδος’ που έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον blog με απόψεις για την πόλη. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν τώρα που θα παρεπιδημεί στη Μεγαλόνησο θα έχει επαφή με τα εν Ναυπλίω …
  • Αυτό θα είναι το αδελφό blog στο εξής. Ο Παλαμπούρτζης τρώει Χ διότι εκτός του ότι υποστήριξε ανερυθρίαστα ότι το Ναύπλιο είναι αντιερωτική πόλη (!!!) βλάπτοντας ανεπανόρθωτα την τουριστική εικόνα της πόλης, είναι το ίδιο άτομο που πορώθηκε με τον Δεληβοριά και λυσσάει να μην γίνει το πάρτυ με Πωλίνα, Μπίγαλη και άλλους θεούληδες στο Άργος. Αίσχος!

pezodromoi

  • Το άλλο αίσχος είναι τα αυτοκίνητα παντού. Οι νεότευκτοι πεζόδρομοι της όμορφης  πόλης μας δεν άργησαν να βρουν το πραγματικό νόημα της δημιουργίας τους: κυριλέ θέσεις στάθμευσης! Γιατί, πλέον, το παρκάρισμα στο Ναύπλιο έχει στυλ και προνομιακά πόστα.

 

 

Έλα να μπαίνουμε σε φθινοπωρινό mood!

Advertisements