… ότι χθες στο Ναύπλιο είχε και νερό και ρεύμα και τηλεοπτικό σήμα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Έτσι κακομαθαίνουν οι ιθαγενείς και μετά έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται.

…. τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο που δεν οργάνωσε ούτε μία υποδοχή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Πανναυπλιακού. Είμαστε πολύ πίσω.

…  το κουνάβι – προβοκάτορα που με δόλο έβλαψε τον τουρισμό της ρομαντικής μας πόλης μασουλώντας τα καλώδια και προκαλώντας το black out του Σαββάτου.

… τα σιδερένια κολωνάκια που προκλητικά ο Δήμος έχει τοποθετήσει στην οδό Αμαλίας στερώντας τη δυνατότητα στους οδηγούς να ‘καβαλήσουν’ τα πεζοδρόμια και να παρκάρουν όπου τους βολεύει. Λίγη ντροπή, κύριοι.

… τον γνωστό και ως ‘οργισμένο Ναυπλιώτη της οδού Πλαπούτα’ που κάνει παρατεταμένες διακοπές και έχει αφήσει τα αυτοκίνητα να αλωνίζουν.

… ότι κάποιος ‘κουλτουριάρης’ έχει περιορίσει τις αφίσες των πανηγυριών στο περίπτερο του Δήμου στην Πλατεία Φιλελλήνων. Ενώ κανονικά πρέπει να στολίζουν όλο το Παλιό Ναύπλιο. Τους φοίνικες, τους τοίχους, ακόμη και τα μνημεία.

 

black out naf

Panos TheGrecian

 

Advertisements