* Να με πιάσεις απ’ τη μύτη, θα σκάσω. Όχι επειδή αποκλείστηκε ο Θρύλος των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών, αλλά επειδή χάσαμε – λέει – έναν περιφερειακό σύμβουλο. Γιατί, σου λέει, από ‘κει που ως Αργολίδα εκλέγαμε 9 συμβούλους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τώρα, κάποια σκοτεινά κέντρα αποφάσισαν να βγάλουμε 8! Mon dieu, quelle catastrophe! Όλα τα δεχθήκαμε, περικοπές, μνημόνια, χαράτσια, αυτό ΟΧΙ! Πρέπει να κινηθούμε δυναμικά, αδέλφια μου Αργολιδείς, γιατί το θέμα αυτό είναι κεφαλαιώδες για τη ζωή μας …

NAFPLIO-MARATHON* Που την Κυριακή θα αλλάξει ριζικά. Διότι θα κλείσουν οι δρόμοι για τον Μαραθώνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το καινούριο αγαπημένο πάρκινγκ έξω από το Napoli μέχρι την Παναγία και να μπούμε με το αυτοκίνητο στην καφετέρια. Ε, όχι …

* Αντιθέτως καταπληκτικό είναι το υπό ανέγερση περίπτερο στην οδό Βασ. Κων/νου που θα εξυπηρετεί την υποδοχή των Αθηνάνθρωπων. Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, θα μοιάζει με την Πύλη του Βραδεμβούργου και το όνομά του θα είναι Τουριστικό Μόνιμο Περίπτερο Οργανωμένης Υποδοχής ΛυσσασμένωνTOURBOULO Οδηγών, με αρχικά ΤΟΥΡ.Μ.Π.Ο.Υ.Λ.Ο.

* Είδατε λοιπόν που τα πάντα ρει και ουδέν μένει στη ρομαντική μας πόλη; Ανοίγουν και μαγαζιά (τουριστικού προσανατολισμού, τι άλλο;) άλλα όμως δυστυχώς κλείνουν.  Αβάκα, Krull, Βάτραχος (προσωρινά), ενώ αυτές τις μέρες βγαίνουν σε διαγωνισμό Αρβανιτιά και Ηλιοστάσιο.

* Περιμένουμε και την ιερά πανήγυριν της Ευαγγελίστριας με ιδιαίτερη ανυπομονησία. Με το ερώτημα αν θα είναι υποτονική, όπως πέρσι που οι μισές θέσεις των πάγκων ήταν άδειες. Εμείς, πιστοί στην ενημέρωση του σχεδόν πολυπληθούς μας κοινού, θα ξαμοληθούμε για αναλυτικό φωτορεπορτάζ των σπάνιων αντικειμένων του οίκου Sotheby’s.  Προς το παρόν, διαβάστε ΑΥΤΟ για να μπείτε στο κλίμα.

Αυτά για τώρα, για τον μαραθώνιο και το πανηγύρι θα τα ξαναπούμε. Λίαν συντόμως.

PanosTheGrecian

Advertisements