Το palamidi.gr, πιστό στη gay παράδοσή του, αυτή που μας καταξίωσε (σύμφωνα με τον Δήμο Βερύκιο) στην ελληνική και διεθνή μπλογκόσφαιρα, αγνοεί επιδεικτικά τις δημοτικές εκλογές, την ‘Ελιά’, τη μανταρινιά και άλλα βαρετά και επενδύει στη διαχρονικότητα της Eurovision. Με τη βαριά ιστορική ευθύνη που μας κληροδότησε η περσινή ουρανομήκης επιτυχία του τιτανοτεράστιου γαυρομούστακου Αγάθονα, ετοιμαζόμαστε για τον Ελληνικό τελικό. Έναν τελικό που από χθες το απόγευμα, poulopoulosόταν ολοκληρώθηκε και η τελευταία πρόβα, έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της διεθνούς ειδησεογραφίας και ο οποίος, σύμφωνα με έγκυρους διεθνείς αναλυτές (τον Γιάννη Πουλόπουλο) αναμένεται να κρίνει, μεταξύ άλλων, και την έκβαση του δημοψηφίσματος της Κριμαίας.

Την ώρα λοιπόν που η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο για το ποιο από τα τέσσερα υπέροχα τραγούδια θα αποκλειστεί τον Μάιο στον ημιτελικό, τα προγνωστικά δίνουν και παίρνουν. Κι ενώ οι πρωταγωνιστές κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους, συζητήσεις έχει προκαλέσει στους ακαδημαϊκούς κύκλους η σιβυλλική αποστροφή του Κώστα Μαρτάκη, καθώς εξερχόταν από το ‘Κέντρο Αθηνών’ ο οποίος δήλωσε: ‘Ουκ εά με καθεύδειν το του Αγάθωνος τρόπαιον’. Κανείς από τους υπόλοιπους διάσημους υποψηφίους δεν δέχθηκε να σχολιάσει αυτά τα λόγια, αφού κανείς εξάλλου δεν τα κατάλαβε.

Τα υποψήφια τραγούδια είναι τόσο όμορφα, που υψηλά ιστάμενος παράγοντας του Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε χθες το βράδυ στο palamidi.gr ότι θα γίνει προσπάθεια να πάνε ΚΑΙ τα τέσσερα. Με αυτόν τον τρόπο αφενός θα εκδικηθούμε την Ευρώπη για το μνημόνιο και αφετέρου θα πάρουμε από την Κύπρο 48 βαθμούς, αντί για τους συνήθεις 12. Μαγκιά;

Επειδή όμως στόχος δικός μας δεν είναι να κοροϊδεύουμε, αλλά να παρουσιάσουμε τα κομμάτια με τρόπο αντικειμενικό και αδέκαστο, σας παραθέτουμε τα τέσσερα υποψήφια, όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ καταφέραμε να βρούμε στο youtube.

1. Κ. Μαρτάκης, ‘Κανένας δεν με σταματά’: Θα σταθώ σε ένα στίχο του τραγουδιού: Χριστέ και Παναγιά μου …

2. Freaky fortune κλπ: Κλαρινογαμπροί. Συνειδητοποιημένοι και αεράτοι. Φτου σας!

3. Κρυσταλλία, ‘Πεταλούδα στην Αθήνα’: Κάνε τον τίτλο ‘Κρυσταλλία στην Αθήνα’ και θα συμφωνήσω μαζί σου.

4. Josephine, ‘Dancing night’: Χασμουρητό μέχρις εξαρθρώσεως της κάτω σιαγόνας

Και ο νικητής είναι …

UPDATE: Οι Freaky Fortune και το Rise me up. Εντάξει, νίκη μεγάλη σαν το ντεκολτέ της Βόσσου και εμφατική σαν το κραγιόν της Μπέσυ Αργυράκη. Και η επιτυχία της οποίας είναι δύσκολο να εκτιμηθεί, αν πρώτα δεν δούμε μεσημεριανά με παραλειπόμενα και backstage κουτσομπολιά.

Καλή επιτυχία guys!

PANOS 3

Advertisements