Το τμήμα marketing του blog μας είναι και φέτος στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές, που θα κάνουν το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς στο Ναύπλιο ακόμα πιο ευχάριστο. Για φέτος έχουμε:

1. Θέση στάθμευσης στην οδό Αμαλίας: Το επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων είναι η Παλιά Πόλη. Που θα αφήσετε όμως το αυτοκίνητο σας χωρίς να χρειαστεί να περπατήσετε εκατοντάδες μέτρα; Στην οδό Αμαλίας φυσικά. Ο άρτια εκπαιδευμένος συνεργάτης μας θα έχει καβαντζώσει θέση στάθμευσης από τα ξημερώματα της Παρασκευής, περιμένοντας υπομονετικά να έρθετε και να παρκάρετε με όλη σας την άνεση μπροστά από το Δημαρχείο. Θα τον αναγνωρίσετε από τη στολή τσολιά και το κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι. Τέλος στα νεύρα και στους ατέρμονους κύκλους για αναζήτηση parking!

piasmeno2. Τραπεζάκι σε καφετέρια: δοκιμασμένη υπηρεσία που απευθύνεται σε ντόπιους κι επισκέπτες. Επειδή αυτές τις μέρες δεν θα βρείτε ούτε στύλο για να κάτσετε, προκειμένου να απολαύσετε τον καφέ σας, έχουμε τη λύση. Ο άνθρωπός μας θα κολοστρωθεί από νωρίς στην καφετέρια της επιλογής σας,  λιβανίζοντας με τις ώρες έναν μονό ελληνικό. Αγνοώντας τα βλοσυρά βλέμματα του ιδιοκτήτη της καφετέριας και τις ενοχλητικές ερωτήσεις του τύπου «συγνώμη, φεύγετε;«, θα σας περιμένει όσες ώρες χρειαστεί για να εμφανιστείτε και να βολευτείτε άμεσα και ξεκούραστα. Στην τιμή της υπηρεσίας περιλαμβάνεται και ο καφές του μπάστακα.

3. Μπαστούνι trekking: επειδή η Παλιά Πόλη μοιάζει αυτή την περίοδο με το κέντρο του Σεράγεβο την εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, μην θέσετε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα της οικογένειας σας (και τη δική σας φυσικά). Προμηθευτείτε σύγχρονα, αλουμινένια μπαστούνια πεζοπορίας από τα ειδικά stands που θα βρείτε στην πλατεία Καποδίστρια και έξω από τη Βιβλιοθήκη, διαβείτε τα χαρακώματα της οδού Αμαλίας με ασφάλεια και απολαύστε τη βόλτα σας. Για τους πιο παραδοσιακούς διατίθενται και χειροποίητες γκλίτσες για φολκλόρ εμφανίσεις.

4. Ιταλοουράδες: Μετά την τόση κρεατίλα λίγο παγωτάκι φαντάζει σαν βάλσαμο στον ουρανίσκο. Και που αλλού για παγωτό παρά στον Ιταλό που όλοι ξέρετε; Πιθανόν όμως η ουρά που θα συναντήσετε να φτάνει μέχρι τα Πέντε Αδέρφια. Μην απελπίζεστε. Ο άνθρωποι μας θα έχουν καταλάβει καίριες θέσεις καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα τους καταλάβετε από το τελευταίο τεύχος του Αθηνοράματος που θα βαστούν στα χέρια. Μόλις τους αντιληφθείτε πλησιάστε τους, κλείστε τους συνωμοτικά το μάτι και πείτε : «το palamidi το καλό». Θα σας παραχωρήσουν τη θέση τους προφασιζόμενοι ότι πάνε για κατούρημα στο Rosso και μην τους ξαναείδατε.

maska5. Αυθεντική, βενετσιάνικη μάσκα. Αν για κάτι φημίζεται το καρναβάλι του Ναυπλίου είναι το βενετσιάνικο χρώμα του. Και ποιο το πιο κατάλληλο αξεσουάρ για να μπείτε στο πνεύμα της comedia dell arte από μια αυθεντική, χειροποίητη βενετσιάνικη μάσκα; Ο Conservatore διαθέτει την εικονιζόμενη μάσκα που του είχε φέρει ο Grecian από τη Βενετία, αγορασμένη από μαγαζί italian art στην Πλατεία San Marco. Προμηθευτείτε τη και γίνετε ένα με τα ναυπλιώτικα dominos. Λόγω της μοναδικότητας του κομματιού θα εξυπηρετηθεί μόνο ο πρώτος που θα επικοινωνήσει μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο palamidi2010@yahoo.gr.

Καλή Αποκριά!

CONSERV 1

Advertisements