Πάει.Πέρασε κι αυτό. Άλλο ένα τριήμερο στην πιο ρομαντική πόλη της Ελλάδας είναι πια παρελθόν. Τώρα τι απομένει σε μας τους γραφικούς ιθαγενείς να θυμόμαστε και να πορευόμαστε για το μέλλον;

Kaaba* Τους χαμογελαστούς οικογενειάρχες να κορνάρουν μελωδικά ντρίγκι-ντρίγκι με το τετράτροχο ποδήλατο τους σε μέγεθος Mini Cooper για να περάσει η οικογένεια από το Μεγάλο Δρόμο, την ώρα που η κυκλοφορία του κόσμου εκείνες τις ώρες θύμιζε προσκύνημα Μουσουλμάνων στη Μέκκα.

* Τα αμέτρητα αυτοκίνητα παρκαρισμένα οριζόντια, κάθετα, διαγώνια σε πεζοδρόμια, νησίδες, πεζοδρόμους, αυλές σχολείων και γενικά όπου υπήρχε ελεύθερο τετραγωνικό μέτρο γης. Παρκάρειν εστί φιλοτεχνείν!

*Τα τσιτωμένα νεύρα  των επισκεπτών στα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης, προκειμένου να εξασφαλίσουν μετά κόπων και βασάνων ένα τραπέζι και δυο καρέκλες. Καλά να πάθουν! Ας είχαν νοικιάσει μπάστακες!  Ή ας είχαν έρθει φαγωμένοι!

pannafpliakos1* Την πρώτη φετινή νίκη του Πανναυπλιακού, παρά την προκλητικά εχθρική διαιτησία που συνάντησε.  Και η Μικρή Κερκίδα έδειξε σε μεγάλη φόρμα ενόψει και του επερχόμενου ντέρμπυ με το Άργος. Αποκάλυψη ο Μήτσος ο Περιπτεράς! Που κρυβόσουν αγόρι μου τόσο καιρό;

septbeach5*τα υπέροχα μπάνια στην Αρβανιτιά και στην Καραθώνα! Το καλοκαίρι κρατάει ακόμα κι έδωσε μια υπέροχη εναλλακτική σε όλους όσους δεν ήθελαν να στριμωχτούν ανάμεσα σε μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα και να πάθουν αυχενικό από το πολύ κοζάρισμα.

*την ευκαιρία σε φίλους να μαζευτούμε σε σπίτι για να φάμε, να πιούμε, να γελάσουμε, να γιορτάσουμε. Ανεκτίμητο!

«Εις τα Χριστούγεννα εφεξής προσβλέπωμεν!»

CONSERV 1

Advertisements