Ανάθεμα και αν έχει καταλάβει που τον κατεβάσανε! Είναι θαλασσοκουνημένος κατεβαίνει στην παραλία και βλέπει κάτι τσολιάδες/ βλαχοπούλες να χορεύουν τσάμικα και παθαίνει το πρώτο πολιτισμικό σοκ! Θα ακολουθήσουν και άλλα όταν έρθει ο λογαριασμός για τον καφέ που ήπιε στην παραλία και για το (διακοσμητικό) τσαρούχι που αγόρασε.

NAYPLIO_TOURISTIKO_PLIO_HAPENING_XOREUTIKA22Μετά από αυτά θα το ρίξει στις βόλτες στα στενά της πόλης και στις δρομόσκαλες του ψαρομαχαλά. Επειδή συνήθως είναι Ιάπωνας έχει και μια φωτογραφική μηχανή παραμάσχαλα που την έχει ρυθμίσει στο «ανάσα και κλικ» και με την οποία φωτογραφίζει κτήρια, βουκαμβίλιες, παγωτά και κομπολόγια!  Πρώτα φωτογραφίζει και μετά βλέπει!

Αν τον είχατε φίλο στο facebook θα βλέπατε πως ταυτοχρόνως έχει προλάβει να κάνει καμιά δεκαριά tag σε διάφορα εμβληματικά σημεία της πόλης. Πάντως δεν ευχαριστιέται και πολύ την λιγόωρη διαμονή του. Μέχρι να συνέλθει από το ταξίδι και να φωτογραφίσει ό,τι φωτογραφίζεται πρέπει να ξαναμπεί στο κρουαζιερόπλοιο..

Συναντιέται: τέτοια εποχή και για περιορισμένες εμφανίσεις.

Πώς θα τον αναγνωρίσετε: Δεν χρειάζεται. Θα σας αναγνωρίσει αυτός και θα σας σταματήσει στο δρόμο να ρωτήσει τη συντομότερη διαδρομή για το λιμάνι διότι καθυστέρησε και μπορεί να χάσει το πλοίο του.

Ναύπλιο κρουαζιερόπλοιαZuperman

Advertisements