Πήξαμε στις τουριστικές πληροφορίες. Η κάθε pension έχει κι έναν οδηγό. Μέχρι κι εγώ έκατσα κι έγραψα. Πού θα φάτε, που θα πιείτε, πού θα βολτάρετε, πού θα πάρετε παγωτά, γλυκά του κουταλιού και κομπολόγια.

Τρίχες.

Από εδώ και πέρα εμείς θα δημοσιεύουμε μόνο σοβαρές τουριστικές πληροφορίες. Από αυτές που απευθύνονται στον ποιοτικό ακαδημαϊκό τουρισμό που όλοι θέλουμε για την πόλη μας. Στους ανθρώπους, των οποίων οι πνευματικοί ορίζοντες φτάνουν πιο πέρα από τις καφετέριες και τα κέντρα διασκέδασης.

Και ξεκινάμε με τα 5 καλύτερα πόστα για χαμούρεμα.

Στο Νο 5: Η Καραθώνα: Ξεκινάς με βραδινό μπανάκι. Ανάβεις φωτίτσα. Ανοίγεις μπυρίτσα. Απλώνεις. Τσεκάρεις για ανώμαλους. Clear. Καλά να περάσεις.

gyrosΣτο Νο 4: Το Παλαμήδι: Για … περιπτύξεις με θέα. Από την Ευαγγελίστρια μέχρι το κάστρο του Άργους, όλος ο κάμπος στα πόδια σου. Τι άλλο θες για να αποδώσεις;

Στο Νο 3: Τα πέντε αδέρφια και ο γύρος της Αρβανιτιάς: Για πιο …νεανικά και light εγχειρήματα. Κόσμος πάει κι έρχεται, γι’ αυτό το πράγμα δεν προχωράει πολύ. Αν όμως το ματς … ανάψει, υπάρχει και ο γύρος της Αρβανιτιάς. Ξέρετε εσείς. Στον φάρο.

Στο Νο 2: Η Φραγκοκλησιά. Καινούριο σποτ, αγαπημένο για τους μαθητές λυκείου. Σκοταδάκι, παλιά πετρόκτιστα, ενετική ατμόσφαιρα. Είναι ρομαντικά, πώς να το κάνουμε …

Στο Νο 1:Το ρολόι, η ‘εξέδρα’ και το ελικοδρόμιο. Για πιο … προχωρημένες καταστάσεις. Στην ‘εξέδρα’ έχω να πάω 20 χρόνια και δεν ξέρω τι πρόσβαση έχει. Αλλάuntitled το ‘ρολόι’ είναι το πιο κλασικό, το πιο χαρακτηριστικό και δίκαια, νομίζω, καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα μας.

Φυσικά αυτός ο κατάλογος δεν είναι κλειστός. Περιμένει τις δικές σας προτάσεις για να ανανεωθεί και να εμπλουτιστεί. Η πλήρης και σοβαρή ενημέρωση χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

PANOS 3

Advertisements