Νέες μεγάλες στιγμές για την ιστορική μας πόλη. Μετά το Πάσχα του πρωθυπουργού στον Αη Γιώργη και τον Αρμαγεδδώνα των επισκεπτών που ζήσαμε πρόσφατα, οι αριστοκράτες κάτοικοι της περιοχής ετοιμάζονται να υποδεχθούν το πολιτικό γεγονός της χρονιάς. Την ίδια στιγμή που η ανάπτυξη καλπάζει κατά πάνω μας με δρασκελιές και η κρίση ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, το κόμμα που έσωσε την Ελλάδα προσυνεδριάζει για να ‘ορίσει τις συντεταγμένες στο χάρτη της νέας ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς με στόχο να υπερβαίνει τις διαχωριστικές γραμμές’. Ουάου ….

Το blog μας, σε αντίθεση με κάτι αριστερίστικα αντιδραστικά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και φέρνουν την καταστροφή ή – ακόμη χειρότερα – ειρωνεύονται το ότι σωθήκαμε, θα σας προετοιμάσει κατάλληλα για να υποδεχθείτε το μεγάλο γεγονός όπως πρέπει. Τι θα χρειαστείτε:

  • muay-thai-elbows-1Ταχύρρυθμα μαθήματα muy thai με έμφαση στις αγκωνιές. Είστε παράγοντας και ονειρεύεστε να καμαρώσετε τη φάτσα σας στο MEGA δίπλα στον αρχηγό; Αντιμετωπίστε τους συνδιεκδικητές της πολυπόθητης θέσης με την κατάλληλη τεχνική και βγείτε εσείς πρώτο πλάνο. Αρχαίες ταϋλανδέζικες τεχνικές χτυπημάτων συμμαχούν μαζί σας στο δρόμο για την απόλυτη πολιτική καταξίωση.
  • Μπλε κοστούμι και κόκκινη γραβάτα. Μην σκεφτείτε καν να φορέσετε οτιδήποτε άλλο. All time classic, το απόλυτο outfit για νεοδημοκρατικές εμφανίσεις κεντροδεξιού προφίλ. Για αξεσουάρ προτιμήστε γυαλί ηλίου – καθρέφτη αν ανήκετε στη λαϊκή δεξιά ή είστε μετανοημένος του Καρατζαφέρη. Για τους νεαρούς μας φίλους της ΟΝΝΕΔ, προτείνουμε μπεζ παντελόνι και γαλάζιο πουκαμισάκι, αυστηρά Burberry ή Polo Ralph Lauren.
  • Καπελάκι – ανεμιστήρας: Καθόλου chic, πλην υπερχρήσιμο gadget μέσα στη λάβρα του κλειστού γυμναστηρίου. Όσοι έχουν μπει στο κλειστό καλοκαιριάτικα, ξέρουν. Και όσοι δεν προνοήσουν, θα ιδρώσουν μέχρι το σώβρακο. Guarantee.
  • mercedes-brand-donkeyΜία Μερτσέντα: Είστε παράγοντες και δεν το κρύβετε. Κάνετε τα πάντα για να αποδείξετε ότι ξαναγίναμε πλούσιοι. Θέλετε να κάνετε εμφάνιση που ταιριάζει σε επαρχιώτη κομματάρχη. Για όλα αυτά, χρειάζεστε μια μερτσέντα. Τίποτα λιγότερο. Εμ, με τι θα πάτε; με ποδήλατο;
  • Μία μέθοδο αγγλικής Linguaphone. Ο αγώνας για το κόμμα δεν σας άφησε χρόνο να μάθετε ξένες γλώσσες. Έλα όμως που τώρα κάθε Νεοδημοκράτης που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να επαναλαμβάνει 200 φορές την ημέρα τις λέξεις SUCCESS STORY, σαν τον αρχηγό. Με προφορά και αυτοπεποίθηση. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας, όταν θα πάτε να το πείτε στα καφενεία των χωριών πρέπει να το ξέρετε καλά.

Αυτά. Καλά να περάσετε και εύχομαι να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Τόσοι άνεργοι, για αυτά αγωνιούν.

TheGrecian

Advertisements