Πώς είναι καλύτερα να αρχίζεις τη μέρα σου;

Ούτε αυτό που σκεφθήκατε είναι, ούτε ένα καλό πρωινό.

Ο καλύτερος τρόπος είναι μία συνταρακτική είδηση. Από αυτές που τις ακούς και ξάφνου αισθάνεσαι το αίμα να κυλάει πιο γρήγορα, το στόμα σου να μυρμηγκιάζει σαν να έφαγες λωτό, τα πόδια σου να κόβονται σαν το πρώτο σου φιλί εκείνο το Πάσχα στο χωριό.

Το palamidi.gr σήμερα, την 19η Απριλίου του 2013, δύο μόλις ημέρες μετά την manolidoyέναρξη της ανάπτυξης στην Ελλάδα, σας προσφέρει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα την είδηση ότι η Ευγενία Μανωλίδου επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες τη ρομαντική μας πόλη προκειμένου να κανονίσει τις λεπτομέρειες για ΣΥΝΑΥΛΙΑ που πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Ευγενία Μανωλίδου, πριν γίνει γνωστή στο άξεστο τηλεοπτικό κοινό  ως παρουσιάστρια στο ριάλιτι ‘Η στιγμή της αλήθειας’ (που αποτέλεσε ‘φάρο’ στα πολιτιστικά δρώμενα της εποχής), είχε ήδη πλούσια καριέρα ως πιανίστρια, συνθέτρια κλασικής μουσικής και μαέστρος. Σπούδασε σύνθεση, ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας. Στο βιογραφικό της μετρά συνεργασίες με ορχήστρες του εξωτερικού, παρουσιάσεις έργων της σε μεγάλα θέατρα και έξι προσωπικά άλμπουμ, ένα εκ των οποίων βραβεύτηκε από τον διεθνή διαγωνισμό σύνθεσης όπερας από γυναίκες, στη Βιέννη.

Όπως καταλαβαίνετε, από εδώ και πέρα, καθένας από μας πρέπει να αναλάβει το βάρος της ευθύνης του:

* Ο Δήμος να παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση και κατάλληλο χώρο για την πραγματοποίηση της Συναυλίας, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να εμφανιστεί ο δήμαρχος Καμπόσος και να μας πάρει την εκδήλωση μέσα από τα χέρια μας.

* Ο άθλιος παλαμπούρτζης να καταπιεί τη διχαλωτή του γλώσσα που κατηγορούσε τον Πλιάτσικα, αυτόν τον χαρισματικό (και πάνω από όλα συμπαθέστατο) τραγουδοποιό και να αποθεώσει την Ευγενία Μανωλίδου.

* Οι κυρίες της περιοχής να προετοιμαστούν για την απόλυτη καταξίωση. Φτάνει η μιζέρια του Βουλευτικού, όπου έβλεπαν ντόπιους καλλιτέχνες (mon Dieu, quelle decadence), συζητώντας με άλλες κυρίες για τις φοβερές ασθένειες που ταλανίζουν τα σκυλάκια τους. Πόσος κόσμος να χωρέσει στο βουλευτικό για να μυρίσει την κολώνια τους; Και πλάνα από το … ΜΑΧ; Ποτέ πια. Τώρα, οι μετοχές ανεβαίνουν σαν τράπεζα του Βγενόπουλου. Και διάσημη μουσικός ΚΑΙ celebrity. Ηδονή.

* Ο φερόμενος ως συντάκτης του palamidi.gr με τον τίτλο Zuperman, που έχει να γράψει άρθρο από τότε που έπαιζε ο Μινωτής στην Επίδαυρο, να αναλάβει την καθημερινή (μην πω ωριαία) ενημέρωσή σας για τις λεπτομέρειες της συναυλίας.

* Οι ντόπιοι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας να κάνουν προπόνηση στο Ju Jitsu αφού μαζί με την Ευγ. Μανωλίδου, λογικά, θα εμφανιστεί και ο Άδωνις. Έτσι θα πρέπει να είναι άριστα προετοιμασμένοι ώστε με ύπουλες αγκωνιές και άλλες λαβές να εκτοπίσουν τους λοιπούς συνδιεκδικητές τηλεοπτικών πλάνων στο πλευρό του Αδώνιδος.

Αυτά προς το παρόν. Εσείς ξεκινήστε να ακούτε Dvorak για να είστε προετοιμασμένοι. Αν νομίζετε ότι με τον Παντελίδη και τους λοιπούς Κιαμοειδείς (που δημοσιεύετε στο Facebook γεμάτοι ενθουσιασμό) θα συμμετάσχετε στο γεγονός του καλοκαιριού, πλανάσθε πλάνην οικτράν.

TheGrecian

Advertisements