Το έχετε δαγκώσει από το κρύο και δεν έχετε λεφτά για πετρέλαιο; Βάλατε ξυλόσομπα και έχετε βγει στα βουνά σαν τον Αστραπόγιαννο για ξύλα; Έχετε γεμίσει το σπίτι αερόθερμα από το Lidl και πάλι δεν ζεσταίνεστε;

Μην ανησυχείτε. Ο άνθρωπος που επιβίωσε ένα χρόνο στην Αγγλία χωρίς καλοριφέρ, o άντρας – θερμοφόρα, σας δίνει λύσεις. Απλές, πρακτικές, οικονομικές.

romantic candles1. Φτιάξτε ατμόσφαιρα. Χρειάζεστε: Σαράντα (40) κεριά ρεσό λευκά και ένα καλό αναπτήρα. Σβήνετε τα φώτα, ανάβετε τα κεριά και απλώνετε τα κοκκαλωμένα από το κρύο χέρια σας.  

2. Ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο. Πρώτο πιάτο: Σουτζούκι καφτερό με ταμπάσκο. Δεύτερο: Κεμπάπ με έξτρα κόκκινο πιπέρι. Επιδόρπιο: Σαλέπι. 

romantic 33. Πιείτε. Θα χρειαστείτε: Ό,τι περιέχει οινόπνευμα. Λικέρ, ουίσκι, τσίπουρο, ασετόν. Θα ζεσταθεί το λαρύγγι σας και το κεφάλι σας θα ταξιδεύει μακριά από την κρύα καθημερινότητα, σε ζεστά εξωτικά κλίματα.

4. Αρχίστε να τρίβεστε. Χρειάζεστε: ένα βαζάκι VIX και μία αλοιφή Counterpain. Άμεση θερμότητα και bonus ανακούφιση από μυικούς πόνους και πιασίματα. 

5. Πηδήξτε. Χρειάζεστε: ένα σχοινάκι γυμναστικής και μία πετσέτα απορροφητική για τον ιδρώτα. Όσες περισσότερες φορές μπορείτε. 

TheGrecian

Advertisements