Εδώ είμαστε. Ανανεωμένοι, πιο μαχητικοί από ποτέ, πιο καταγγελτικοί και από τον Στέφανο Χίο, πιο αποκαλυπτικοί από το ντεκολτέ της Ελένης Μενεγάκη. Λίγες μόλις ώρες πριν από το τέλος του κόσμου, θα καλύψουμε το μεγάλο γεγονός με ζωντανές συνδέσεις με τους απεσταλμένους μας στα σημεία – κλειδιά του Αρμαγεδώνα.

21 12 2012

Ο Conservatore στην Αρβανιτιά με μπουρνούζι και δυο – τρεις ακόμη χειμερινούς κολυμβητές θα περιμένει το τσουνάμι που θα χτυπήσει την ακτή, πράγμα που έχει ήδη καταγγείλει ο δήμαρχος Καμπόσος, αφού είναι προφανές ότι (και) η φύση μεροληπτεί υπέρ του Ναυπλίου αφού δεν προβλέπεται να επισκεφτεί την παραδεισένια ακτή του Τημενίου. Ο Zuperman από το Δήμο Επιδαύρου θα μεταδώσει καρέ – καρέ την πτώση του μετεωρίτη που θα ισοπεδώσει την περιοχή καταστρέφοντας παγκόσμια πολιτιστικά μνημεία, όπως το θέατρο της Επιδαύρου όπου έχει παίξει ο Μινωτής, το μικρό θέατρο της Επιδαύρου, όπου έχει τραγουδήσει ο Νταλάρας και το καφενείο του Μερσελίνο στο Λυγουριό, όπου κάθε μεσημέρι γίνονται αποδομήσεις των κυρίαρχων πνευματικών προτύπων.  Ο παλιοναυπλιώτης Grecian θα περιφέρεται στους δρόμους της πρώτης πρωτεύουσας έχοντας καλυμμένο το ημίγυμνο γραμμωμένο του κορμί με πλακάτ ‘ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ’.

Πληροφορίες που μας μετέφερε γνωστός συμβολαιογράφος του Ναυπλίου – ρεπόρτερ του palamidi.gr, επιμένουν ότι στίφη καφεδομάχων στην πλατεία Συντάγματος προσεύχονται πάνω από τη σαντιγύ – ελαφρομπετό του capuccino τους για να τους προστατεύσει από την καταστροφή. Την ίδια στιγμή ο δήμαρχος Κωστούρος έχει φορέσει τις γαλότσες του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και πάλι τις πλημμύρες που θα προκληθούν ενώ έχει διασφαλίσει την εκκένωση των περιοχών που θα πληγούν μέσω Χαριλάου Τρικούπη, που θα ανοίξει ειδικά για αυτόν το λόγο.

Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε κρύψει τρόφιμα στα χαντάκια των δρόμων του Ναυπλίου και θα τα διαθέτουμε, όχι σε Έλληνες, όπως η ΧΑ, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους αναγνώστες μας. Όλους εσάς που το αβάσταχτο διάστημα της απουσίας μας, πάθατε αγκύλωση πατώντας το F5, με την ανομολόγητη ελπίδα να επανέλθουμε. Έχουμε ρουφήξει σταγόνα – σταγόνα τις πληροφορίες από το απίστευτα ενδιαφέρον και επίκαιρο ζήτημα της Ναυπλιακής Επανάστασης, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την τελική κρίση, αφού μόνο όσοι γνωρίζουν και τα 22 ψηφίσματα συμπαράστασης στους επαναστάτες θα σωθούν και θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους απέναντι από το Μπούρτζι. Οι υπόλοιποι, που δεν άκουγαν με ενδιαφέρον τον Κώστα Χελιώτη όταν τους νανούριζε με την Ναυπλιακή επανάσταση, θα καταδικαστούν να βγαίνουν το βράδυ στην Αγία Τριάδα και να βλέπουν ειδήσεις από το MAX για τις αγροτικές αποζημιώσεις.

Αστειεύομαι για να καταπολεμήσω την αγωνία μου. Όχι, δεν πιστεύω ότι θα καταστραφεί ο κόσμος. Καλού – κακού πάντως, τα τέλη κυκλοφορίας δεν τα πλήρωσα.

Καλώς ορίσαμεεεεεεε …

TheGrecian