Λοιπόν, αυτό ήταν. Δύο χρόνια μετά, οι τρεις γραφικοί τύποι – συντάκτες του blog, κάναμε μια πενταμελή επιτροπή και αποφασίσαμε να αναστείλουμε για λίγο την ενημέρωσή του.

Μας έπιασε μια κρίση δημιουργικότητας βλέπεις, μας τελείωσε η έμπνευση ρε παιδί μου, όπως θες πές το. Για αυτό και αποφασίσαμε to take a break (που λένε και στο χωριό του Zuperman), για να μείνουμε μόνοι και να μιλήσουμε με τον εαυτό μας. Να ψάξουμε βαθιά μέσα μας και να ανασύρουμε από τα μύχια της κρυφολογοτεχνικής ψυχής μας, όλες εκείνες τις στιγμές δημιουργικού οίστρου που σημάδεψαν για τα καλά τις ζωές των (χιλιάδων) αναγνωστών μας. Να χαϊδέψουμε νοσταλγικά με το μεσαίο δάχτυλο την γεμάτη μικρόβια ρόδα του ποντικιού μας και να διαβάσουμε ξανά και ξανά (όχι δίχως κάποιο δάκρυ) τον Zuperman να αποθεώνει την αποδόμηση αρχαίων δραμάτων στην Επίδαυρο, τον Grecian να κηρύττει το μίσος κατά των Αθηναίων με τα τζιπ και τέλος τον Conservatore να δημιουργεί ένα νέο κόσμο εικόνων φωτογραφίζοντας τους πάγκους της Ευαγγελίστριας με την εκπληκτική φωτογραφική μηχανή από το Praktiker.

Θα σας λείψουμε. Το ξέρουμε. Θα σας λείψει η γκρίνια για την Χαριλάου Τρικούπη (που πάντως δεν έπιασε τόπο), τα 5 πράγματα που μας χαλάνε τα Χριστούγεννατο Πάσχα και το Φεστιβάλ Επιδαύρου, οι μεταφυσικές ανησυχίες του Zuperman, τα φθινοπωρινά μπάνια και οι αμείλικτα Casual Παρασκευές του Conservatore, οι επιστημονικές αναλύσεις για τις … ανατομικές διαφορές των λαών, τα φωτορεπορτάζ από τις παραλίες, τα νέα του Πανναυπλιακού (που μάλλον μόνοι μας τα γράφαμε και μόνοι μας τα διαβάζαμε).

Κάποια στιγμή θα ξαναρχίσουμε. Θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, σπαμάροντας όποιον ξέρουμε και δεν ξέρουμε στο Facebook και όπου αλλού σας πετύχουμε. Σε κάθε περίπτωση θα ξαναγράψουμε στις 21 Δεκεμβρίου 2012 με live ενημέρωση για την καταστροφή του κόσμου και ζωντανές συνδέσεις. 

Ως τότε, γεια σας …

Il Conservatore, Zuperman, TheGrecian 

To be continued.

Advertisements