Μεγάλες στιγμές ζει η πόλη του Ναυπλίου η οποία αφού αναγνωρίστηκε πανελληνίως ως η Disneyland των νεαρών ζευγαριών, τώρα γίνεται διάσημη στα μεγάλα αθηναϊκά sites για την εντυπωσιακή χτεσινή πλημμύρα. Εμείς νιώθουμε περήφανοι για αυτό και αντί να βγούμε να καταγγέλλουμε στα κανάλια θεούς και δαίμονες, σας παρουσιάζουμε τις πραγματικές αιτίες που η Ενδεκάτη θύμιζε Ponte di Rialto.

1. Έβρεξε. Και όταν βρέχει, πλημμυρίζει. Τι δεν καταλάβατε;

2. Σύμφωνα με μελέτες του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, του Δημοσθένη Λιακόπουλου και του Σάββα Θεοδωρίδη, το Ναύπλιο έχει πάθει καθίζηση και έχει έρθει πιο κοντά στη στάθμη του νερού. Πώς έγινε αυτό; Μα δεν διαβάζετε κάθε απόκριες και Πάσχα ‘Βούλιαξε το Ναύπλιο από επισκέπτες’…

3. Και τώρα η μεγάλη αποκάλυψη: Χθες το βράδυ, τουλάχιστον τρία αδιαμφισβήτητης αξιοπιστίας άτομα που έπιναν ρετσίνα στο σουβλατζίδικο απέναντι από τη ΔΕΗ, μου κατήγγειλαν ότι είδαν τον Δήμαρχο Κωστούρο να τριγυρίζει με το ποδήλατο (για να μην προκαλέσει υποψίες) και να βουλώνει τα φρεάτια. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε.

Ο στόχος του αποκαλύφθηκε την επόμενη μέρα. Ήθελε να λαϊκίσει μπαίνοντας μέχρι το γόνατο στο νερό για να συντονίσει την αντιπλημμυρική προσπάθεια και να αυξήσει έτσι τη δημοτικότητά του. Αυτή είναι η αλήθεια και αν προκληθώ θα αποκαλύψω και τι ακριβώς έτρωγαν τα άτομα που μου το είπαν.

TheGrecian

Advertisements