Οι διακοπές τελείωσαν. Κι επειδή οι περισσότεροι-αν όχι όλοι-θα δουλέψατε υπερωρία την παπάρα στη χωριάτικη και την μπυροποσία, ένα καθόλου διακριτικό σωσίβιο δεσπόζει απειλητικό πάνω από τη ζώνη σας. Εμείς δεν θα σας προτείνουμε κλασσικούς τρόπους για ν΄απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά. Ακολουθούν αντισυμβατικές προτάσεις για θεαματικά αποτελέσματα:

  1. Ακολουθείτε πιστά τη μέθοδο της γραμματέως της Μέριλ Στριπ στην ταινία ‘Ο Διάβολος φορούσε Prada’: Δεν τρώτε τίποτα όλη μέρα και λίγο πριν λιποθυμήσετε τσιμπάτε ένα -μικρό- κομμάτι τυρί.
  2. Αντιγράφετε τα ανορεξικά μοντέλα, που ξέρουν δεκάδες tips για να παραμένουν αποστεωμένα: από τη χρήση κλυσμάτων και καθαρτικών έως την τελευταία μόδα, που ξεπερνά ακόμα και τις ντόπες των ανατολικογερμανών αθλητών: υγιή μοντέλα στρέφονται στις ενέσεις HCG ορμόνης, που τις συνδυάζουν με δίαιτες των 500 θερμίδων και ενέσεις Τ3 του θυρεοειδούς, οι οποίες επιταχύνουν τη λειτουργία του θυρεοειδή και πετυχαίνουν έναν πολύ πιο γρήγορο μεταβολισμό.
  3. Πατέντα από την αγαπημένη Λουκρητία του Αρκά: ηρεμιστικά χάπια. Αλλά πρέπει να παίρνεις πολλά. Τουλάχιστον 10 την ημέρα. Μπορεί να μην χάνεις κιλά άμεσα, αλλά όταν τρως, το περισσότερο φαΐ σου πέφτει στο πάτωμα.
  4. Παίξτε φαγητοπόλεμο’: ακολουθήστε το άκρως επιτυχημένο παράδειγμα των ομοεθνών μας πλουσίων και νεοπλουσίων, οι οποίοι επιδόθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία στο νέο σπορ του αστακοπόλεμου το καλοκαίρι στη Μύκονο. Μαζεύεστε με την παρέα σας σε ένα σπίτι, παραγγέλνετε ό,τι παχυντικό έδεσμα κάνετε κέφι (παϊδάκια, κοκορέτσια, γαρδουμπάκια, ταψιά μουσακά) κι αντί να τα τσακίσετε, αρχίζετε να τα εκσφενδονίζετε ο ένας στον άλλο. Τρελό κέφι χωρίς καμία θερμίδα. Άσε που μετά, βλέποντας τα χάλια του σπιτιού, σιχαίνεσαι και το φαϊ!

il conservatore

Advertisements