Αρχίζουν τα σχολεία σήμερα και οι αυλές που έμειναν σιωπηλές το καλοκαίρι, θα γεμίσουν ξανά από τα γάργαρα γέλια των παιδιών. Οι γονείς θα κοιτούν με περηφάνεια τα βλαστάρια τους να κάνουν την πρώτη τους προσευχή στο προαύλιο και οι δάσκαλοι θα παρατηρούν προσεχτικά τα καινούρια προσωπάκια, έτοιμοι να δώσουν τα φώτα της γνώσης.

ΤΡΙΧΕΣ. Κακομαθημένα παιδάκια που κλαίνε, αγχωμένες μανούλες με ενδυμασία sex and the city και δάσκαλοι που ήδη απεργούν. Αν θέλετε να διαβάσετε κάτι πραγματικά χρήσιμο, εδώ σας έχω. Τα 3 πιο απαραίτητα πράγματα για να πάρει μαζί το παιδί σας, αν δεν θελετε να χαζολογάει συνεχώς στο κινητό του:

Στο Νο 3: Μία σφεντόνα: All time classic, προκαλεί σωματικές βλάβες και φθορές ξένης ιδιοκτησίας, εκπαιδεύει τα παιδάκια να αγαπούν τα ζώα και τους συμμαθητές τους και προέρχεται κατευθείαν από την ελληνική πολεμική παράδοση. Κάντε το παιδί σας σφενδονήτη και δώστε του ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον.

Στο Νο 2: Προϊόντα πυρίτιδας. Στρακαστρούκες, σπιρτάδες, δυναμιτάκια, σκορδάκια. Προετοιμάστε το παιδί σας για την ‘εκρηκτική’ κοινωνική κατάσταση που έρχεται και αναδείξτε το πρωταθλητή της σχολικής παραβατικότητας.

Στο Νο 1: Κουτάκι με πολύχρωμες πινέζες. Μία παλιά συνήθεια που τείνει δυστυχώς να εκλείψει. Και επειδή οι σκαντζόχοιροι είναι δυσεύρετοι στις μέρες μας (θυμάστε την ‘Δασκάλα με τα Χρυσά μαλλιά;), αλλά η καρέκλα του δασκάλου δεν μπορεί να μείνει ορφανή, οι πινέζες που προτείνω θα καλύψουν το δυσαναπλήρωτο κενό. Κάνουν και οι μονόχρωμες.

TheGrecian

Advertisements