Στο palamidi.gr είναι γνωστό πως στηρίζουμε την καλλιτεχνική δημιουργία. Και νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση όταν οι έλληνες καλλιτέχνες ξεφεύγουν από τα στενά όρια της Ελλάδας και μεταλαμπαδεύουν το σύγχρονο ελληνικό πνεύμα στα πέρατα της οικουμένης!

Άλλωστε μέσα στον κυκεώνα της κρίσης τι έχει απομείνει για να μας κάνει λίγο υπερήφανους; Ο αθάνατος ελληνικός πολιτισμός! Και μην πάει το μυαλό σας σε αρχαιότητες, παρθενώνες και καρυάτιδες. Πάνε αυτά. Μας βγάλανε ασπροπρόσωπους για χιλιάδες χρόνια αλλά τώρα πια τη σκυτάλη πήραν οι σύγχρονοι! Με λαμπρά αποτελέσματα!

Λαμπρό Παράδειγμα 1ο

Μια αφίσα για τη διάσωση της πολικής αρκούδας στους παγετώνες της Αρκτικής θα ήταν λιγότερο λευκή! Ευτυχώς που έχει μπει και το «Greek Music Live» για να καταλαβαίνει ο μέσος -μη ομογενής- κάτοικος  του New Jersey τί θα πάει να ακούσει (αν πάει).

Λαμπρό Παράδειγμα 2ο

Αν η φράση «ο Πάνος Κιάμος θα εμφανιστεί στο Connecticut» σας δημιουργεί ερωτηματικά μην ανησυχείτε. Όλοι κάτι δεν καταλαβαίνουν σε αυτή τη φράση: όσοι καταλαβαίνουν το «Πάνος Κιάμος» δεν καταλαβαίνουν το «Connecticut» και όσοι καταλαβαίνουν το «Connecticut» δεν καταλαβαίνουν το «Πάνος Κιάμος». Και ένα μπλε σεντόνι κυματίζει στην αφίσα…

Λαμπρό Παράδειγμα 3ο και καλύτερο

Το σεντόνι που κυματίζει εδώ είναι μωβ… Και η αφίσα προειδοποιεί για τη live εμφάνιση του Βασίλη Καρρά στο Toronto (του Καναδά)! Μαζί του η Πάολα που μόλις πρόλαβε να φτιάξει βαλίτσες μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στη Δαλαμανάρα (Αργολίδας).

Zuperman

Advertisements