Καιρό είχαμε να γράψουμε Ναυπλιώτικα. Δεν γίνεται και τίποτα συγκλονιστικό σε αυτήν την πόλη (καλύτερα δηλαδή, γιατί για κακό θα ήταν) ή εμείς δεν κυκλοφορούμε πολύ και δεν μαθαίνουμε. Τέλος πάντων.

  • Ένα πολύ ρομαντικό μποτιλιάρισμα στην οδό Αμαλίας προσέφερε η όμορφη πόλη μας σε ντόπιους και επισκέπτες χθες το βράδυ. Από τις λίγες (μπορεί και η μοναδική) ελληνική τουριστική πόλη, της οποίας το ιστορικό κέντρο είναι ανοιχτό για τα αυτοκίνητα τα βράδια του καλοκαιριού. Είδατε τι χαζοί που είναι όλοι οι άλλοι και τι έξυπνοι που είμαστε εμείς;
  • Ποιο γνωστό κομματικό στέλεχος του Ναυπλίου έχει φτιάξει κατάλογο (ναι, κατάλογο) με ρουσφέτια που του ζητούν να μεταφέρει στην κεντρική διοίκηση; Όχι μόνο διορισμούς, αλλά και να περάσουν από επιτροπές για συντάξεις ζητούν ορισμένοι συμπολίτες μας με θράσος χιλίων πιθήκων. Αηδιαστικός παλαιοκομματισμός στην σχοινοβατούσα Ελλάδα που μυαλό τελικά δεν βάζει …
  • Ξεκινάει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Πανναυπλιακού με σύνθημα ‘Στηρίζεις και … κερδίζεις’. Πάντως, επειδή πολλά ακούγονται, από το ότι θα έρθουν αμερικάνοι και θα βάλουν εκατομμύρια μέχρι ότι διαλυθήκαμε, τα πράγματα στην ομάδα προχωρούν ομαλά. Άρχισαν οι ανανεώσεις της περσινής ομάδας και γίνονται επαφές με τους νέους μεταγραφικούς στόχους. Στενά τα οικονομικά, αλλά όρεξη για δουλειά υπάρχει.
  • Πολύ κόσμο είχαν το Σάββατο που μας πέρασε τα κλαμπ της Παραλιακής Ν. Κίου – Ναυπλίου, σε αντίθεση με την Κυριακή που η κατάσταση ήταν απαγοητευτική. Ενώ αντιθέτως οι καφετέριες του κέντρου κρατούν κόσμο μέχρι αργά και κάθε μέρα πλέον.
  • Αρκετός και ο κόσμος που μένει μέχρι αργά το βράδυ στην παραλία της Καραθώνας. Η καλύτερη διασκέδαση και μάλιστα τζάμπα!
  • Μέχρι τις 24 Αυγούστου πλέον πρέπει να περιμένουμε για να δούμε πάλι μια καλή συναυλία στο Ναύπλιο (Γιάννης Χαρούλης) και μάλιστα κατόπιν ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Την ίδια στιγμή στην … όμορη πόλη που λέει και ο δήμαρχος Καμπόσος, υπάρχει εκδήλωση σχεδόν κάθε βράδυ. Οι συγκρίσεις αναπόφευκτες.
Advertisements