1. Τι κοινό έχουν μεταξύ τους οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού; Είναι από τώρα τραυματίες.

2. Ποια θα είναι η βόμβα του μεγάλου ηγέτη Μαρινάκη; Ο Μιραλάς στη Λίβερπουλ.

3. Τι εννοούν στην πράσινη ΠΑΕ όταν λένε πως ‘τα διαρκείας φεύγουν σαν τρελά;’ Ότι έχουν γεμίσει μέχρι στιγμής λίγο περισσότερο από μισή θύρα του ΟΑΚΑ.

4. Ποιον θα ορίσει ο Μαρινάκης πρόεδρο της ΕΠΟ; Δεν ξέρω. Η διαδικασία θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

5. Πώς θα σωθεί η ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο; Αν (ξανα)φεσώσει την εφορία. Αλλιώς δεν …

6. Γιατί ο ΠΑΟ είναι αδικημένος πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα; Γιατί έχει μείον 2 βαθμούς επειδή οι οπαδοί του διέκοψαν ένα παιχνίδι και έκαψαν το ΟΑΚΑ. Κόκκινη σκευωρία.

7. Σε πόσους μήνες θα έχει διαλύσει το μπάσκετ του Παναθηναϊκού ο Δημητράκης ο Γιαννακόπουλος; Ας μην κάνουμε υποθέσεις. Σημασία έχει ότι προσπαθεί.

8. Ο Ζούρος τραβάει ζόρι με τους παίκτες που παίζουν ή έπαιζαν στον ΠΑΟ; Όχι καλέ, ποιος τα λέει αυτά …

9. Θα περάσει ο ΠΑΟ στους ομίλους του Champions League; Φυσικά. Και του χρόνου χωρίς προκριματικά. Ως κάτοχος.

10. Περιμένετε να κάνω λιβανιστήρι στα παιδιά της Εθνικής Νέων; Δεν θα το κάνω. Γεμάτα είναι τα sites, διαβάστε εκεί βαρετές κοινοτοπίες, τύπου ‘χρυσή παρακαταθήκη για το μέλλον’ και ‘πρέπει οι ομάδες να επενδύσουν σε αυτά τα παιδιά’.

11. Πιστεύετε ειλικρινά ότι μετά το τέλος του Champions League από το Mega γλιτώσαμε από τον κυρ-Μένιο; Λυπάμαι, αλλά είμαι περισσότερο αισιόδοξος ότι θα ανακάμψει η ελληνική οικονομία παρά ότι δεν θα ξαναφάμε στη μάπα αυτόν τον σεναριογράφο τούρκικων σίριαλ.

12. Αξίζει να γραφτεί κανείς στην Παναθηναϊκή Συμμαχία; Βεβαίως. Αν δεν δώσω εγώ που έχω, ποιος θα δώσει; ο Βαρδινογιάννης ή ο Μπαινοβγενόπουλος;

13. Αληθεύει ότι ο Λεονάρντο θα πάει στη Χιουντάι; Ναι. Και αν παίξει καλά, του χρόνου θα πάρει μεταγραφή για την ΚΙΑ.

TheGrecian

Advertisements