Έχεις λίγα ευρουδάκια στην τράπεζα και φοβάσαι μήπως στα κατασπαράξει η δραχμοποίηση και ο πληθωρισμός; Ορίστε μερικές συμφέρουσες επενδυτικές προτάσεις, για να μη χάσουν ποτέ τα χρήματά σου την αξία τους:

*Το σπίτι της Όλγας Τρέμη: η γνωστή παρουσιάστρια και ο σύζυγός της αποφάσισαν να πουλήσουν το πολυτελές αρχοντικό τους πίσω από το Προεδρικό Μέγαρο, γιατί πολύ απλά μετακομίζουν. Αξία ακινήτου: 2,7 εκατομμύρια (υπάρχει και η εναλλακτική δυνατότητα της μίσθωσης με ενοίκιο μόλις 9000 ευρώ). Δυνατότητα να ‘κουτουλάς’ κάθε πρωϊ τον Αλέξη την ώρα που θα μπαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου και ν΄ανταλλάσετε καλημέρες: ανεκτίμητη.

*Ο τάφος του Ρομπέν των Δασών: με 9 εκατομμυριάκια αποκτάς μια έκταση 750 στρεμμάτων με την εντός αυτής έπαυλη στο μαγευτικό δυτικό Γιορκσάιρ. Σύμφωνα με την παράδοση, εκεί βρίσκεται ο τάφος του θρυλικού λαϊκού ήρωα. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται και ο Ράσελ Κρόου.

*Επένδυση στον Πανναυπλιακό: οραματίζεσαι την Πανναυπλιακάρα στα σαλόνια της Super Leaque; Πολύ καλά κάνεις! Χώσε τα φράγκα σου στην ομάδα και φέρε Σαμαρά και Χολέμπας! Οι 100..γραφικοί που πάνε στο γήπεδο, αντί να παρακολουθούν ανελλιπώς τα ματς του θρύλου, θα πολλαπλασιαστούν δια μαγείας, μόλις μυριστούν πορεία πρωταθλητισμού. Μόνο σπεύσε, πριν σε προλάβει ο Κούγιας κι άλλοι υποψήφιοι επενδυτές.

*Ξερό ‘άσσο’ την Εθνική κόντρα στη Ρωσία: Ποιος; Ο χασογκόλης ο Κερζακόφ ή η μαούνα ο Μπερεζούτσκι; Τους είδαμε και κόντρα στην ανύπαρκτη Πολωνία. Ποντάρεις στην αυταπάρνηση του Σαλπιγγίδη, στον συγκινητικό Καραγκούνη, στις γιόμες ακριβείας του Κατσουράνη, στην απροσπέλαστη αριστερή πλευρά και μέσα σε 90 λεπτά (συν τις όποιες καθυστερήσεις) έχεις πενταπλασιάσει το κεφάλαιο σου! Επένδυση υψηλού ρίσκου αλλά αξίζει τον κόπο. Γερμανία ερχόμαστε!

IL CONSERVATORE
Advertisements