δείχνουν ότι …

* η ΝΔ προηγείται οριακά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα καταγράφουν απώλειες. Άλλο σενάριο που άκουσα (αλλά δεν μου φαίνεται και πολύ έγκυρο) μιλάει για αυτοδυναμία ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 10 μονάδες διαφορά από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μονοψήφιο. Πάντως, νομίζω ότι η εγκυρότερη ‘κρυφή’ δημοσκόπηση είναι η απίστευτη άνοδος του χρηματιστηρίου. Κάτι ξέρουν εκεί στη Σοφοκλέους και … αγοράζουν σαν τρελοί. Η προφανής εξήγηση είναι ότι έχουν πληροφορίες για ‘μνημονιακή’ κυβέρνηση. Το αν θα επαληθευθούν, θα δείξει.

* μένεα πνέουν οι Ναυπλιώτες για το φετινό φεστιβάλ μουσικής της πόλης, που δεν έχει ούτε Τούρκους, ούτε Σκοπιανούς για να βρούμε κάτι να ασχολούμαστε. Πού τα περσινά μεγαλεία με τους εθνικοαπαλευθερωτικούς αλλαλαγμούς και τις προοδευτικές αναλύσεις.

* ο Γιώργος Σαμαράς ψηφίστηκε ο πιο γρήγορος παίχτης του Euro 2012. Όχι στην ταχύτητα (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου) αλλά στον … πανηγυρισμό. Έχει σηκώσει τις γροθιές πριν ο Σαλπιγγίδης σουτάρει για να ισοφαρίσει, σαν τον Λούκυ Λουκ. Που πυροβολεί πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του.

* ο Πάκης Παυλόπουλος ανήκει πλέον στη λίστα των πιο σέξι ανδρών του πλανήτη. Τα στιβαρά του μπράτσα, το θεληματικό πηγούνι και η άγνοια κινδύνου που διακρίνει αυτόν τον άντρα – πολεμική μηχανή τον έχουν κάνει σύμβολο για όλες τις ανυπεράσπιστες γυναίκες του κόσμου αυτού.

* αλλαγή στη διοίκηση του Πανναυπλιακού απαιτεί η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Να φύγουν και να έρθει ο πρίγκηπας Φαϊζάλ. Που θα φέρει και Ροναλντίνιο. Πάντως πλάκα – πλάκα, μόνον αυτόν δεν έχουμε ακούσει μέχρι τώρα ότι ενδιαφέρεται για να αναλάβει.

* κατήφεια έχει πέσει στις ταβέρνες του Λυγουριού μετά από την ακύρωση δύο (από τις οκτώ συνολικά) παραστάσεων του φετινού Φεστιβάλ. Άσε που το αρχαίο δράμα δεν τραβάει καθόλου. Όλοι πλέον στρέφονται στο σύγχρονο.

TheGrecian

Advertisements