Χθες δεν πήγαμε πολύ καλά. Για το παιχνίδι της εθνικής μας σας τα είχα πει βέβαια. Δεν υπάρχει καμία Πολωνία και αν δεν ήταν ο απίθανος Ισπανός να σπρώξει τους γηπεδούχους ή ο Καραγκούναρος χτυπούσε πέναλτι της προκοπής θα είχαμε προκριθεί ήδη. Τουλάχιστον πιάσαμε το under, έστω και κατά τύχη. Όσον αφορά τη Ρωσία, χθες ήταν καλή. Έχει ανάπτυξη και ταλέντο, αλλά επιμένω στο έλλειμμα σοβαρότητας και δεν θα τη στείλω από τώρα στον ημιτελικό, όπως οι δημοσιογράφοι. Η Τσεχία είναι τίμια ομάδα, αλλά μέχρι εκεί.

Για σήμερα, δεν ακουμπάω το Ολλανδία – Δανία, γιατί οι Βίκινγκς ήταν πολύ καλοί στα προκριματικά και θα ήθελα να δω λίγο την Ολλανδία πριν τσιμπήσω σε αποδόσεις του 1.60. Άσε που ο Χούντελαρ γκρινιάζει γιατί κατά τη γνώμη τη δικιά του, της μάνας του και κάτι φίλων του από την Ουτρέχτη πρέπει να παίζει αυτός και όχι ο Φαν Πέρσι.

Στο Γερμανία – Πορτογαλία θα παίξω Χ-2. Γιατί πολλοί την έχουν ξεγράψει την Πορτογαλία και δεν ξέρω αλλά … έχω μία διαφορετική αίσθηση. Και όχι ότι τους εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλά δεν αγνοείς εύκολα Κριστιάνο και Νάνι …

TheGrecian

Advertisements