Εδώ σας έχω. Η λύση στο οικονομικό σας πρόβλημα. Όχι, δεν αγοράζω χρυσό, ούτε δίνω δάνεια. Παρέχω εντελώς δωρεάν πολύτιμα προγνωστικά για το Euro. Γιατί, όπως λένε και οι Αμερικάνοι, τρία πράγματα είναι σίγουρα στη ζωή: Η εφορία, ο θάνατος και τα προγνωστικά του Grecian. Του ανθρώπου που είχε προβλέψει τη νίκη των Lordi και της Lena στη Eurovision και του Ηλία Κασσιδιάρη στο UFC με αντίπαλο μια γριά που τον στραβοκοίταξε.

Παίχτε για να ‘κονομήσετε:

Αγώνες Παρασκευής 8 Ιουνίου

* Πολωνία – Ελλάδα: Δεν υπάρχει καμία Πολωνία. Αν δεν γινόταν το Euro στην πατρίδα τους, δεν θα προκρίνονταν ποτέ, όπως άλλωστε σε όλες τις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις. Είναι πιο βαρετή και από την Ελλάδα στην ανάπτυξη και στα φιλικά ήταν αυτό που περιμέναμε: Άχρωμη και άγευστη. Αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι, για αυτό οι περισσότεροι την ώρα του αγώνα θα βρίσκονται για μπάνιο στο Γκντανσκ, στα (καταγάλανα δεν τα λες) νερά της Βαλτικής. Τους κολλάει ένα με σουτ από δεξιά ο Νίνης και το ματσάκι λήγει διαδικαστικά 0-1 με καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων μια κεφαλιά στο 75′. Ξερό διπλό και ακόμα πιο ξερό under. To οποίο under μάλιστα κατρακυλάει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

* Ρωσία – Τσεχία: Αν μασάτε από το ‘ταλέντο των Ρώσων’, τον ‘παιχταρά τον Αρσάβιν’ και την ‘ανάπτυξη του Advocaat, πηγαίντε παίξτε άσσο και κλάψτε τα λεφτά σας. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Θα τσακωθούν, θα ξανατσακωθούν και στο τέλος θα διαλυθούν ή θα τους μαζεύουν από τα ξενυχτάδικα της ανατολικής όχθης του ποταμού Βιστούλα. Αυτοί είναι οι Ρώσοι και θα κάνουν για μια φορά ακόμη μία τρύπα στο νερό, αρχής γενομένης από το ματς της Παρασκευής. Θα ξεκινήσουν με όρεξη αλλά μόλις ο γερό – Ροζίσκι τους καρφώσει το πρώτο θα ανοιχτούν και θα τσιμπήσουν και το δεύτερο. Διπλό με λίγο Χ στην περίπτωση που το φάουλ του Ροζίσκι περάσει ελάχιστα άουτ.

Τα ξαναλέμε αύριο με Ολλανδία – Δανία και Γερμανία – Πορτογαλία.

TheGrecian

Advertisements