Το καλοκαίρι η Καραθώνα γίνεται το δεύτερο σπίτι σου. Και η ρακέτα η προέκταση του χεριού σου. Και να σου τα λυσσαλέα καρφιά, και να σου τα μπαλάκια να πηγαινοέρχονται με ταχύτητα αστεροειδούς σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη. ΟΚ, αρκετά ‘την είπες’ στον συμπαίχτη-κολλητό που δεν μπορεί ν’ ακολουθήσει τον καταιγιστικό σου ρυθμό, αρκετά ‘ψάρωσες’ τα γκομενάκια της παραλίας με τις εξωπραγματικές παικτικές σου ικανότητες. ‘Ωρα να δείξεις πραγματικά πόσο παιχταράς είσαι!

Πως; Μα συμμετέχοντας στην Beach-Racket Day που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας. Εκεί, που οι πόντοι μετριούνται με τη χρήση συστήματος προηγμένης τεχνολογίας, το οποίο καταγράφει με ακρίβεια την ταχύτητα κάθε καρφιού για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εκεί, που το άθλημα παίζεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (όχι πάνω από τα κεφάλια των δύσμοιρων λουομένων) με συγκεκριμένους κανόνες.

Λάτρεις του αθλήματος, για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site του ΠΣΑΞ για να μάθετε τους κανονισμούς της ξυλορακέτας. Και-γιατί όχι-για να διοργανώσετε ένα αντίστοιχο τουρνουά στην παραλία της Καραθώνας.

Για να ξεχωρίσουν οι άντρες από τ΄αγόρια!

IL CONSERVATORE

Advertisements