Μοιάζει με πρωταπριλιάτικο. Κι όμως, φαίνεται να έχει βάση. Αρκετό καιρό μετά το … ξεφούσκωμα της φημολογίας για υλοποίηση του μεγάλου εγχειρήματος στην Πάτρα, μία άλλη ελληνική περιοχή έρχεται να θέσει σοβαρή υποψηφιότητα. Όχι, δεν πρόκειται για το Άργος (όπως πιθανώς φανταστήκατε, λόγω της σχέσης των … πορτοκαλιών με τα γρήγορα αυτοκίνητα) αλλά για την Δραπετσώνα.

Όπως διαβάζουμε στο aniwthoi.net: ‘σύμφωνα με δελτίο τύπου του Dielpis Formula 1, για την προώθηση της Ελληνικής υποψηφιότητας για αγώνες Formula 1 στην περιοχή της Δραπετσώνας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Μονακό κατά τη διάρκεια του διημέρου των αγώνων.

Το Σάββατο 26 Μαίου 2012, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του κ. Bernie Ecclestone και του μελετητή της πρότασης Dielpis Formula 1.
Η συνάντηση διήρκεσε 30 λεπτά, κατά την οποία έγινε ενημέρωση για την πρόταση, τον τρόπο που προβλέπεται να υλοποιηθεί αυτή, καθώς και γενική ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση που υπάρχει στην Ελλάδα, καθότι αυτή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της υποψηφιότητας.
Ο κ. Bernie Ecclestone ήταν ενήμερος για το σχεδιασμό και δήλωσε οτι υιοθετεί την πρόταση για αγώνες F1 στην περιοχή της Δραπετσώνας, επιδιώκοντας την υλοποίηση του project. 
Για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να γίνει επίσκεψη του ιδίου, στην περιοχή που προβλέπεται να δημιουργηθεί η πίστα, κατά το μήνα Ιούλιο, καθώς και να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την υλοποίηση της πρότασης.

Βρε λες;;;

TheGrecian

Advertisements