Βροχή οι επιθέσεις και τα αλληλοκαρφώματα! Εντός και εκτός Ελλάδος! Κατά πάντων! Ζήλεψα! Γι΄αυτό κι εγώ καταγγέλω:

*τον Αλέξη Τσίπρα (για να του την ‘πέφτουν’  όλοι κάτι θα ξέρουν).

*τη Χρυσή Αυγή (για να της την ‘πέφτουν’ όλοι κάτι θα ξέρουν).

*την Christine Lagarde, που είχε το απύθμενο θράσος  να μας χαρακτηρίσει φοροφυγάδες (τι άλλο θα μας προσάψουν επιτέλους;)

*την ιστοσελίδα bleacherreport.com, που βαθμολόγησε τον Κώστα Χαλκιά ως τον χειρότερο τερματοφύλακα του Euro 2012 και χαρακτήρισε τη φανέλα της Εθνικής μας ως την πιο κακόγουστη! (άμπαλοι, κακόγουστοι  και εμπαθείς τύποι).

*τον Jon Ola Sand, πρόεδρο της EBU (της διοργανώτριας της Eurovision καλέ), που απέρριψε ασυζητητί την τεκμηριωμένη ένσταση του πλέον έγκυρου έλληνα eurovision-ολόγου δημοσιογράφου Γιάννη Πουλόπουλου, περί ανεπίτρεπτης χρήσης του εφέ slow motion από τη νικήτρια Σουηδία (Γιάννη, εσύ το χρέος σου προς την πατρίδα το έκανες).

*το ανορθόγραφο πανό των θαρραλέων οπαδών του Διομήδη, που αψήφισαν την.. κόλαση της ελβετικής πόλης Τουν (Μα καλά, Woolfs??? Λίγο προσοχή βρε παιδιά, τόσος κόσμος σας έβλεπε)!

*τους γκαζοφονιάδες του Ναυπλίου, που αγνοούν επιδεικτικά stop, μονόδρομους, προτεραιότητες (για τις διαβάσεις πεζών δεν το συζητώ), λες και οδηγούν στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Grand Prix του Monaco με έπαθλο την pole position!

Θα επανέλθω με περισσότερες καταγγελίες!

IL CONSERVATORE
Advertisements