Κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Η τελευταία λύση για την άρση του πολιτικού αδιεξόδου. Το palamidi.gr, πάντα με αίσθημα ευθύνης, προτείνει:

Ελένη Λουκά: ο μόνος άνθρωπος στην Ελλάδα που μπορεί να μεσολαβήσει στον Μεγαλοδύναμο μπας και βάλει το χέρι του. Γιατί, όπως και η ίδια γλαφυρά δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA : «μόνο ο Χριστός θα μας σώσει»!

Ντούσαν Μπάγιεβιτς: ο πιο πετυχημένος προπονητής της τελευταίας εικοσαετίας στη χώρα μας, απέχει εδώ και πολύ καιρό από τους αγωνιστικούς χώρους. Άρα είνα διαθέσιμος. Υπάρχει άραγε  κανένας καλύτερος να κοουτσάρει τη νέα Εθνική Ελλάδος που θα κάνει την Ευρώπη να παραμιλάει ξανά;

Βλάσης Τσάκας: ο γνωστός φερέγγυος μάνατζερ, μετά από την Πανάθα, μπορεί να σώσει και την Ελλάδα! Τα μεγάλα του κονέ με όλες τις βασιλικές οικογένειες του Περσικού Κόλπου, θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη χρηματοδότηση της χώρας με πακτωλούς πετροδόλλαρων και άρα..bye-bye Μνημόνιο!

Ζακ Γαλιφιανάκης: χολιγουντιανός αέρας στη διακυβέρνηση της χώρας! Ο γνωστός κινηματογραφικός σταρ μπορεί να συσπειρώσει όλη την παγκόσμια showbiz υπέρ της Ελλάδας και να ηγηθεί εκστρατείας για την τουριστική προβολή της χώρας. Εξάλλου κι αυτοί που μας κυβέρνησαν ξεμέθυστοι τι κατάφεραν;

IL CONSERVATORE
Advertisements