Εδώ σας τα έχω:

Στο Νο 5, (κλεμμένο από την αγαπημένη Λουκρητία του Αρκά): Ηρεμιστικά χάπια. Αλλά πρέπει να παίρνεις πολλά. Τουλάχιστον 10 την ημέρα. Μπορεί να μην χάνεις κιλά άμεσα, αλλά όταν τρως, το περισσότερο φαΐ σου πέφτει στο πάτωμα.

Στο Νο 4: Αγνό, φυσικό μεταλλικό νερό. Τουλάχιστον 1 λίτρο πριν το φαγητό. Φουσκώνει η κοιλιά, λύνεις τη ζώνη και όλα αυτά, χωρίς να έχεις πάρει ούτε μία θερμίδα. Είναι η εφαρμογή στην πράξη του γνωστού ‘δεν πείναγες, δίψαγες’.

Στο Νο 3: Ένα κομμάτι τυρί: Την τρίτη ημέρα της δίαιτας. Τις δύο πρώτες δεν θα έχεις φάει απολύτως τίποτα. Ακολουθώντας αυτή τη μέθοδο, θα εκδηλώσετε διάρροια με προφανές αποτέλεσμα την αφυδάτωση και την απώλεια κιλών. Αυτό κάνουν εκατοντάδες ανορεξικά μοντέλα και πετυχαίνουν, γιατί όχι κι εσείς;

Στο Νο 2: Δύο μηχανήματα κοιλιακών, 10 κουτιά καφέ για αδυνάτισμα, τρεις ζώνες παθητικής γυμναστικής και δύο ολόσωμες φόρμες εφίδρωσης, όλα από telemarketing. Κάνουν δουλειά: ξοδεύεις όλα σου τα λεφτά εκεί και δεν έχεις πλέον για να φας. Σατανικό;

Στο Νο 1: Ψηφοδέλτιο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ. Το ρίχνεις στην κάλπη και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσουν αυτοί: ο μισθός σου θα συνεχίσει να μικραίνει ενώ τα πάντα θα ακριβαίνουν. Ακριβώς: αυτό που εσύ ονομάζεις εξαθλίωση, το μνημόνιο το ονομάζει δίαιτα. Στυλάκια θα είσαστε στην παραλία.

TheGrecian

Advertisements