Βαρεθήκατε να χάνετε συνέχεια στο στοίχημα και να σας τρώει τα λεφτά ο ΟΠΑΠ και οι μπουκ; Είχατε παίξει ‘άσσο’ την Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι και κατέβηκε ο Άγιος Χριστόφορος να φυλάξει την εστία των Άγγλων; Υποψιάζεστε ότι τα πρωταθλήματα είναι στημένα;

Ήρθε ο καιρός να ποντάρετε στο μόνο αξιόπιστο στοιχηματικό γεγονός της υφηλίου. Στη μόνη υγιή, αδιάβλητη και μη χειραγωγούμενη διαδικασία: Στις ελληνικές εκλογές.

Ο tipster της καρδιάς σας, ο γκουρού των προπατζίδικων και της πολιτικής σκηνής, ο άνθρωπος με τις πληροφορίες μέσα από το καφενείο της βουλής σας δίνει τα «σίγουρα» για τις εκλογές:

Ποιός θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός;

Ποντάρουμε 10 ευρώ στον Κώστα Καραμανλή (πιθανό κέρδος 500 ευρώ) και κάνουμε το σταυρό μας. Αξιοσημείωτο είναι, πως σύμφωνα με τα στοιχήματα, η πρωθυπουργία είναι πιο πιθανό να καταλήξει στον Αλέξη Τσίπρα παρά στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Πόσα κόμματα θα μπούν στη βουλή;

10 και πάνω και κάντε προεκλογικό αγώνα για την Τζούλια Αλεξανδράτου, το Στέλιο Παπαθεμελή και το αγαπημένο μας «Χαρίζω χρέη – Χαρίζω οικόπεδα»

Σακοράφα ή Βερούλη

Σακοράφα και ξερό ψωμί. Χαμηλή απόδοση αλλά εξασφαλισμένο κέρδος. Εξάλλου πέταγε το ακόντιο πιο μακριά (είναι γνωστό αυτό).

Μητρόπουλος ή Παταβούκας

Δαγκωτό στον Τάσο Μητρόπουλο διότι παίζει σε πολλούς χώρους. Είναι άνθρωπος του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού (κυρίως αυτού). Θα τολμούσα να πω πως αποτελεί κομμάτι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Εκτός από τα ανωτέρω της UNIBET, θα μπορούσα να προσθέσω και άλλα στοιχήματα, όπως π.χ. ‘Θα συνεργαστεί ο Φώτης Κουβέλης με το ΠΑΣΟΚ;’ ΝΑΙ (απόδοση 1,003) ΟΧΙ (απόδοση 500).

Προς το παρόν, ας μείνουμε σε αυτά. Ποντάρετε έξυπνα και βγάλτε κάνα φράγκο. Οχι τίποτε άλλο, να έχουμε μια δεκάρα στην άκρη για τα χαράτσια που ετοιμάζουν μετά τις εκλογές …

Zuperman feat. τον άνθρωπο που έπιασε το Χ της Chelsea μέσα στην Μπαρτσελόνα, τον πανθομολογουμένως θρυλικό TheGrecian

Advertisements