Ο άρτι αφιχθείς από το Χιλιομόδι αθλητικός-πολεμικός ανταποκριτής του palamidi.gr IL Conservatore, σας ενημερώνει:

H ομάδα του Χιλιομοδίου σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε ότι παίζει το παιχνίδι της χρονιάς, κάτι που μουρμούραγαν συνεχώς και οι οπαδοί της. Ο Πανναυπλιακός μπήκε στο ματς ουσιαστικά χωρίς προθέρμανση λόγω πολιορκίας του πούλμαν και προπηλακισμού της αποστολής. Παρόλα αυτά, έλεγξε σχετικά εύκολα το ρυθμό, έπαιξε το αγαπημένο του παιχνίδι των αντεπιθέσεων και βρέθηκε να προηγείται με 2-0 ενώ και ο Κατσαούνης, όποτε χρειάστηκε, ήταν αποτελεσματικός και κράτησε το απαραβίαστο της εστίας του με πολύ σημαντικές επεμβάσεις.

Στα της διακοπής τώρα. Στο 65ο λεπτό ο Καραγκούνης φεύγει σε μία ακόμα αντεπίθεση και συγκρούεται με τον αντίπαλο αμυντικό εντός περιοχής. Ο διαιτητής δεν κατελόγισε κάτι, αλλά ο παίκτης του Χιλιομοδίου θεώρησε ότι ο Καραγκούνης προσπάθησε να εκμαιεύσει το πέναλτι. Του επιτίθεται και ακολουθούν σκηνές ροκ: ξύλο στους παίκτες του Πανναυπλιακού, εισβολή των οπαδών με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ομάδας, ξύλο μεταξύ των παικτών του Χιλιομοδίου (!) και άλλα τέτοια ωραία. Ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από το να διακόψει οριστικά το παιχνίδι. Οι πληροφορίες μού λένε ότι στο φύλλο αγώνος ανεγράφη πως η διακοπή οφείλεται στην είσοδο των οπαδών εντός του αγωνιστικού χώρου και επίσης ότι έδειξε στα αποδυτήρια την κόκκινη κάρτα στον Καραγκούνη (ο οποίος πρέπει να μάζεψε και πολύ ξύλο).

Αυτά σήμερα το απόγευμα στο Χιλιομόδι. Εγώ θα πω απλά μπράβο στα παιδιά της ομάδας μας, που δεν μάσησαν από το κλίμα τρομοκρατίας που συνάντησαν, για άλλη μια χρονιά, στο  κεφαλοχώρι του νομού Κορινθίας.

Η ηρωική εμφάνιση των παιδιών της ομάδας μέσα στη ζούγκλα, διασφαλίζει, εκτός απροόπτου την παραμονή της ομάδας στην Δ’ Εθνική. Επόμενος (και εξαιρετικά χρήσιμος) σταθμός το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναργειακό. Αλλά για αυτό θα τα ξαναπούμε.

IL CONSERVATORE
Advertisements