Ενημέρωση 16: 50 Με άγριες ορέξεις ‘υποδέχθηκαν’ τον Πανναυπλιακό στο Χιλιομόδι. Το πούλμαν της αποστολής περικυκλώθηκε και κατάφερε να προσεγγίσει το γήπεδο πριν από λίγα λεπτά. Πληροφορίες επίσης υπάρχουν για προπηλακισμό παιχτών, ενώ οι Ναυπλιώτες που έχουν φτάσει ως εκεί, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μπουν στις κερκίδες.

Ενημέρωση 17:22 Αυτή τη στιγμή τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και το παιχνίδι διεξάγεται κανονικά, χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Επίσης οι φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο, με μικρή καθυστέρηση.

Ενημέρωση 17:38 Ο Πανναυπλιακός προηγείται 1-0 με γκολ του Αγγελόπουλου

Ενημέρωση 17.55 Τελείωσε το Α’ ημίχρονο με τον Πανναυπλιακό μπροστά στο σκορ με 1-0. Δεν έχουν απειλήσει ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι, ενώ η ομάδα του Ναυπλίου παίζει πολύ καλά στην αντεπίθεση. Περίπου 300 φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων 30 Ναυπλιώτες.

Ενημέρωση 18:20 Σεραφείμ Ζίου και 2-0 για τον Πανναυπλιακό στο 55′ λεπτό!

Ενημέρωση 18.30 Διακοπή στο παιχνίδι, λόγω σοβαρών επεισοδίων και εισόδου φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Η τρομοκρατία συνεχίζεται.

Ενημέρωση 18.50 Το παιχνίδι βαίνει προς οριστική διακοπή. Έχουν χτυπηθεί ποδοσφαιριστές του Πανναυπλιακού.

Ενημέρωση 18.59 Κλειδωμένη στα αποδυτήρια η αποστολή του Πανναυπλιακού, πολιορκείται από οπαδούς του Χιλιομοδίου. Η ζούγκλα συνεχίζεται.

Ενημέρωση 19.07 Διεκόπη οριστικά το παιχνίδι. Η αποστολή του Πανναυπλιακού θα αποχωρήσει συνοδεία διμοιρίας ΜΑΤ που έχει καταφθάσει στο γήπεδο. Το παιχνίδι θα κατακυρωθεί υπέρ του Πανναυπλιακού, ενώ προβλέπεται και αφαίρεση βαθμών για την υπαίτια ομάδα. Εμείς ευχόμαστε στο φίλο σωματείο του Χιλιομοδίου καλή πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα στην κατηγορία.

Για ότι νεώτερο, θα σας κρατάμε ενήμερους με συνεχείς ανανεώσεις, ενώ σε λίγο θα ανεβάσουμε και φωτογραφίες

Advertisements