* Δεν μπορούμε να μην αρχίσουμε με το νέο δήμαρχο. Ο οποίος δικαιούται και υποχρεούται να μην αισθάνεται ‘διαδικαστικός’. Δεν είναι εξάλλου του χαρακτήρα του. Ελπίζω μόνο να μην πελαγώσει από την πίεση που δεδομένα θα του ασκηθεί. Από όσα λίμναζαν τόσο καιρό αλλά και από τα όσα θα προκύψουν στην πορεία. Και κάτι σε προσωπικό τόνο. Δημήτρη, ότι λεφτά δεν υπάρχουν, το ξέρουμε. Μην το κάνεις όμως καραμέλα. Η ενεργητικότητα και οι μοντέρνες ιδέες συχνά έχουν μηδενικό κόστος και πολλαπλά οφέλη.

* Εν τω μεταξύ, πολλές συζητήσεις ακούω για το πού θα καταλήξει η τρίτη έδρα της Αργολίδας και κάποιοι περιμένουν την  … έκπληξη. Όσο έκπληξη μπορεί να είναι το να μην σαρώσει πάλι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Προσωπικά πάντως με ενδιαφέρει όσο το ποιος θα υποβιβαστεί από τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας.

* Διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες που υποστήριζαν ότι τα φανάρια της Χαριλάου Τρικούπη δεν θα λειτουργήσουν. Εδώ και μέρες αναβοσβήνουν παιχνιδιάρικα το πορτοκαλί τους φωτάκι, χρωματίζοντας τη μουντάδα του αστικού μας ιστού. Μάλιστα, τα χριστούγεννα με δυο – τρία γκι επάνω, θα φαίνονται σαν στολισμένα δέντρα.

* Σήμερα Πέμπτη οι Γιώργος Μιχαλόπουλος και Mr X θα πειραματίστούν με 4 δεκαετίες rock n’roll μουσικής και όχι μόνο στο Circulo. Περισσότερα ΕΔΩ

* Εξαιρετικά κρίσιμη εβδομάδα για τον Πανναυπλιακό ενόψει. Κυριακή αντιμετωπίζει στο Χιλιομόδι την τοπική ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί και την Τετάρτη τον Παναργειακό στο Ναύπλιο. Πρέπει οι φίλαθλοι του Ναυπλίου να ενεργοποιηθούν υποστηρίζοντας τώρα την ομάδα, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, αφού, εκτός της παρουσίας στο γήπεδο, υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με δώρο ένα σκούτερ για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

TheGrecian

Advertisements