Σχολιάζω σε Real Time τα τεκταινόμενα στο υπέρτατο τηλεοπτικό show της ελληνικής τηλεόρασης. Η εκπομπή που μας προσέφερε την απόλυτη εμπειρία της απαγγελίας Καβάφη με στριπτίζ, της καταστροφής αντικειμένων από τα τεράστια φουσκούνια μιας μεσήλικης αμερικανίδας και ένα περίεργο συρφετό wannabe παρατράγουδων, αρχίζει σε μερικά λεπτά. Εγώ θα την δω, κυρίως επειδή η εναλλακτική είναι να παρακολουθήσω Γιαννάκη Παπαμιχαήλ ως υποψήφιο βουλευτή σε talk show ή παραλήρημα Μπάμπη Παπαδημητρίου υπέρ του μνημονίου.

Το παπί – λιμουζίνα φέρνει την επανάσταση στη μετακίνηση και την καγκουριά των παπιών στην ελληνική τηλεόραση.

Η Ντόρα, η γηραιά κυρία με το μαλλί κολοκύθας προφανώς στοιχημάτισε με τις φίλες της ότι θα βγει στην τηλεόραση και θα χορέψει το χορό της κοιλιάς. Και το έκανε. Και μπράβο της.

Οι Ινδοί δίδυμοι χορευτές, φοβεροί. Στέφαν και Ραούλ χόρεψαν καταπληκτικά. Μέχρι πριν από λίγα λεπτά πίστευα ότι η γιαγιά – χανούμ ήταν ό,τι χειρότερο θα βλέπαμε σήμερα. Αλλά μετά σηκώθηκε να χορέψει η Μανωλίδου. Και το ξανασκέφτηκα.

Ο πειρατή – χανούμ με την μπαντάνα του Μαυρογένη τραγούδησε καλύτερα από ότι χόρεψε και σίγουρα είναι συμπαθέστατος …

Αυτός ο ταλαίπωρος ο ανθρωπάκος με το ποδήλατο έκλαιγε … Κι όμως. Υπάρχουν άνθρωποι που τα παίρνουν στα σοβαρά αυτά.

Ο μαλλιάγκουρας με το μπουρνούζι δεν είναι ακριβώς μπόντι μπίλντερ … Είναι απλώς χοντρός. Αλλά ήταν διασκεδαστικός. Και … πέρασε.

Ο Έλβις Πρίσλευ με τη φούντα από τσαρούχι στο κεφάλι είναι απλά βαρετός. Όπως και οι υπόλοιποι 5.000.000 σωσίες. Άσε που αυτός μοιάζει στον Έλβις όσο ο Βαγγέλης Βενιζέλος με Λίονελ Μέσσι.

Στέλιος Λεγάκης: Έχει φωνή, είναι σοβαρό παιδί, υπάρχουν και τέτοιοι νέοι άνθρωποι. Καριέρα δεν θα κάνει πάντως. Γιατί γεννήθηκε στη χώρα του σκυλάδικου.

Καληνύχτα.

TheGrecian

Advertisements