Λοιπόν, το βρήκα! Μετά από ενδελεχή και μακροχρόνια έρευνα στο διαδίκτυο, ανακάλυψα πώς θα εκμαιεύσω τα likes σας και θα καταξιωθώ στην παγκόσμια blogoσφαιρα και στα social media. Γιατί όλοι για ένα like δεν παλεύουν;

*Θα ξεκινάω με μακρόσυρτες, μονολεκτικές  φράσεις με κοινό γνώρισμα το ασύλληπτα μακρύ τελευταίο φωνήεν, ακολουθούμενο από αμέτρητα θαυμαστικά: καλημέραααααα !!!!!!!,  πάμεεεεεεεε !!!!!!!!!!, τώραααααα !!!!!!!

*Θα συνεχίζω με προσκλήσεις για συμμετοχή σε δημοφιλή groups όπως: ‘θέλω κι εγώ το coyote να φάει τον road runner’ , ‘παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας’, ‘η Μέρκελ ήταν σκέτη λέρα’ κλπ.

* Θα postάρω μεγάλα καψουροτράγουδα, με πρώτο και καλύτερο το ‘μ’ έχει πάρει από κάτω που ΄χεις γκόμενο βαρβάτο’!!! (Σοβαρά το λέω! Δείτε ΕΔΩ το επικό video clip).

*Θα σπεύδω να αναρτώ ειδήσεις για το θάνατο δημοφιλών καλλιτεχνών.  ‘Πέθανε ο Michael Jackson’: 1500 likes, ‘Βρέθηκε νεκρή η Whitney Houston’: 2500 likes, ‘Δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος’: 3500 likes. Ανεξήγητα πράγματα…

*Τέλος, θα ‘ανεβάζω’ φράσεις που θα αποτελούν μεγάλο συμπύκνωμα σοφίας κι εμπειρίας από τη ζωή: ‘μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου, θα σε εγκαταλείψουν αυτά πρώτα’,΄το δύσκολο δεν είναι να ερωτευτείς, το δύσκολο είναι ν΄αγαπήσεις’, ‘Φρόντισε σε κάθε νέο ξεκίνημα σου να μην υπάρχουν επιβάτες από το παρελθόν σου …!,   κι άλλα τέτοια έμπειρα και μελό.

Αυτό είναι, έχω την αλάθητη συνταγή! Δημοσιεύω το post μου και … εννοείται ότι περιμένω αμέτρητα likes!

IL CONSERVATORE
Advertisements