Με μία κίνηση – ΜΑΤ ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης ανατρέπει το μεταπολιτευτικό πολιτικό σκηνικό και αποκτά σαφή δυναμική εξουσίας: Κατάφερε και εξασφάλισε την υποστήριξη ενός μεγάλου πνευματικού ανθρώπου, αλλά συνάμα ψημένου στο καμίνι της εργατιάς, ζωντανού συμβόλου της σκληρά δοκιμαζόμενης νεολαίας του τόπου μας: του Γιάννη Παπαμιχαήλ!

Ήδη οι δημοσκοπήσεις που μέχρι πρότινος έστελναν δυσοίωνα μηνύματα στον Κο Καρατζαφέρη, έχουν γυρίσει υπέρ του. Από την ώρα που ανακοινώθηκε το όνομα του νέου υποψήφιου βουλευτή, χιλιάδες νέοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας σπεύδουν να προμηθευτούν την κάρτα μέλους της ΝΕ.Ο.Σ. και να συστρατευθούν στον αγώνα για να μπουν φρέσκες ιδέες στο ταλαίπωρο ελληνικό κοινοβούλιο, όπως εκφράζονται μέσα από το αυλακωμένο από τα βάσανα πρόσωπο του Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Η χαρά όμως είναι διπλή: Κανείς δεν θα θυμάται πλέον τους ‘προδότες’ Α. Γεωργιάδη και Μ. Βορίδη που άφησαν το κόμμα –  απαύγασμα της πολιτικής συνέπειας για να πάνε με τον Σαμαρά. Χέρι – χέρι με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ τίποτα δεν είναι πλέον αδύνατο για τον Γιώργο Καρατζαφέρη, που δήλωσε καλωσορίζοντας το νέο του φίλο: Πιστεύω ότι από το ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών θα μπορέσει να δώσει ένα μήνυμα προς τη νεολαία όλης της Ελλάδας … Τώρα σε αυτό τι να απαντήσεις;

Κλείνω με μία αγαπημένη ατάκα του Γ. Μπέζου από τους Απαράδεκτους (Επεισόδιο ‘Πληρωμένη εκδίκηση’, σχολιάζοντας την ‘επιλεκτικότητα’ του Βλάσση με τις γυναίκες):

«Ό,τι βρει, το κουβαλάει σπίτι …»

TheGrecian

Advertisements