Μετά την αγωνία που βιώσαμε για το αν θα επιτύχει το PSI και για το πότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Θρύλος, μία ακόμη κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της πατρίδας μας ξημέρωσε: Διεξάγεται απόψε το βράδυ ο Ελληνικός τελικός, ένα παγκοσμίου βεληνεκούς καλλιτεχνικό γεγονός που ο πλανήτης περιμένει με κομμένη την ανάσα. Μετά από τον περσινό ελληνικό τελικό που μάς άφησε με την απορία γιατί στο τέλος του δεν μοίρασαν κόλυβα, η προσμονή για τον φετινό αυξάνεται. Θα είναι χειρότερος από τον περσινό; Η παρουσιάστρια θα χαμογελάσει ποτέ ή θα μάς αρχίσει στα καντήλια που τολμήσαμε να την παρακολουθήσουμε; Αποκλειστικές πληροφορίες μου μάλιστα λένε ότι στην επιτροπή θα είναι εκείνοι οι εκπληκτικοί δημόσιοι υπάλληλοι που βάζουν στην κλήρωση του πρωτοχρονιάτικου και εκτοξεύουν το κέφι στα ουράνια.

LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

22.07 Αυτούς τους παρουσιαστές πού τους βρήκαν; περαστικοί ήταν; Πάντως το σκηνικό είναι ωραίο. Τουλάχιστον έχει φως. Όχι σαν το περσινό που έμοιαζε με τη σπηλιά της αρκούδας.

22.12 Πόσα ακόμη κρύα αστεία θα πουν με την ελληνική οικονομία;

22.14 Η καλλίγραμη παρουσιάστρια είναι λίγο αδιάβαστη μού φαίνεται … διαβάζει τα χαρτιά λες και είναι η ‘Πολιτεία’ του Πλάτωνα. Στο πρωτότυπο.

22.28 Εκπληκτικός Μιχάλης Τσαουσόπουλος με μαύρη καούκα αλά Ξένια στη ‘Ζωή της άλλης’

22.35 Dora. Το χορευτικό δεν το ‘χει. το τραγουδάκι είναι πάντως συμπαθητικό.

22.40 Cassiopeia: Και από φωνή … κορμάρες

22.43 Velvet fire: Από φωνή η wannabe Lady Gaga δεν είναι και άσχημη … και το ντυσιματάκι Manga πολύ φευγάτο.

22.46 Ε. Ελευθερίου: Το παπούτσι είναι από την μπουτίκ του Παναθηναϊκού; Καλό είναι το τραγουδάκι, καλή η σκηνική παρουσία της Ελευθερίας, αλλά πάντα ο ίδιος ήχος ρε παιδί μου … Έλα να πιάσουμε aphrodisiac …

22.53 Χρειαζόταν η επανάληψη. Τα είχα ξεχάσει ήδη

23.02 0,61 € με ΦΠΑ; Φαρμακείο είστε …

23.17 Σε έξι λεπτά κρίνεται το μέλλον της χώρας μας, του ευρώ και της ευρώπης γενικότερα

23. 2ο Θα κερδίσει η Ελευθερία. Έχει πιο μεγάλο σόι

23.23 Τέρμα στα κακομαθημένα που δεν τρώνε το φα’ί τους. Θα τους φέρω τη Βουλγάρα

23.27 Ο μπουκλάκιας – χαμένο μέλος των Idols σφύριξε τη λήξη της ψηφοφορίας και ο Πυλαρινός με το μαλλί – ξώπλατο πουλόβερ παρέδωσε τον φάκελλο …

23.35 And the winner is … το έλα να κολλήσουμε aphrodisiac. Καλή επιτυχία!!!

TheGrecian

Advertisements