Το 2012 θα είναι ιστορικό. Για 5 λόγους.

Ξέρω, είμαστε ακόμη στην αρχή του έτους, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτά θα είναι τα μεγαλύτερα γεγονότα και θέλω να τα γράψω πρώτος. Και αρχίζουμε την αντίστροφη μέτρηση (με αξιολογική σειρά):

Στο Νο 5: Η ολοκλήρωση του Ελληνικού PSI, του μεγαλύτερου ‘κουρέματος’ χρέους στην ιστορία και οι σφαλιάρες που το ακολουθούν για τα καλορίζικα.

Στο Νο 4: Η καταστροφή του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου, όπως έχουν προβλέψει οι Μάγια, ο Νοστράδαμος, ο Πιτ Παπαδάκος και άλλοι μεγάλοι προφήτες. (Με μία επιφύλαξη, γιατί περιμένω να εκφραστεί και ο πατήρ Μάξιμος)

Στο Νο 3: Η αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με τα κόμματα του Χάρη Καστανίδη και του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Σε εποχές κρίσης, οι χαρισματικοί ηγέτες βγαίνουν μπροστά και σώζουν την παρτίδα.

Στο Νο 2: Η συμμετοχή του Πέτρου Μποσουλόπουλου στο Dancing with the stars, η οποία ήδη συνταράσσει το παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα

Στο Νο 1: Η τοποθέτηση φαναριών στη Χαριλάου Τρικούπη: Ναι, κυρίες και κύριοι, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Όπως αποδεικνύει ο αδιάψευστος φωτογραφικός φακός του δαιμόνιου ρεπόρτερ μας, μπήκαν δύο πανέμορφα φανάρια στη διασταύρωση με την οδό Άργους, κατατροπώνοντας όσους διέσπειραν κακόβουλες φήμες και λοιδορούσαν τη δημοτική αρχή. Πλήθος κατοίκων συγκεντρώθηκε για να θαυμάσει αυτό το έργο πνοής για την πόλη και δεν έλειψαν οι τολμηροί που υποστήριξαν ότι μπορεί να λειτουργήσουν κιόλας ή ακόμη και να ανοίξει ο δρόμος! Επειδή όμως εμείς δεν θέλουμε να γράφουμε αδιασταύρωτες φήμες, για το αν και πότε θα γίνει αυτό, μόνοι αρμόδιοι να απαντήσουν είναι ο Κώστας Λεφάκης που διαβάζει τα άστρα, ο Βλάσης Τσάκας που έχει βρει αραβικό fund να το χρηματοδοτήσει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που έτσι κι αλλιώς τα ξέρει όλα.

TheGrecian

Advertisements