Γλυκόπικρη γεύση άφησε στον Πανναυπλιακό η λευκή ισοπαλία με τον εκ των πρωτοπόρων Μανδραϊκό, σήμερα το απόγευμα. Γλυκιά διότι επιβεβαιώθηκε η ανοδική πορεία της ομάδας μας, μια και η εμφάνιση των παιχτών του Ναυπλίου ήταν πολύ καλή και σίγουρα έστω και ο ένας βαθμός δεν είναι κακός, όταν αντιμετωπίζεις μία ομάδα αυτής της δυναμικότητας. Πικρή γιατί, βάσει εικόνας αγώνα και ευκαιριών, ο Πανναυπλιακός εδικαιούτο τη νίκη, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Αγγελόπουλου στα μέσα του α’ ημιχρόνου. Στον αντίποδα, ο Μανδραϊκός, παρά την ποιότητα των παιχτών του, δεν απείλησε καθόλου, με εξαίρεση μία απευθείας εκτέλεση φάουλ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακόπουλος.

Αξίζουν συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά του Πανναυπλιακού για τη σημερινή τους εμφάνιση, λαμβανομένου μάλιστα υπόψη ότι για μισή ώρα αγωνίζονταν με 10 παίχτες, λόγω της (αμφισβητούμενης) αποβολής του Λαμπρούση.

Και νομίζω ότι είναι ώρα, έχοντας πλέον ένα ασφαλές δείγμα, να απονείμουμε τα εύσημα στον προπονητή Ν. Μητροσύλη, ένα πολύ σοβαρό άνθρωπο και γνώστη του ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει ‘μαζέψει’ πάρα πολύ την ομάδα και φαίνεται να την οδηγεί στη σωτηρία, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο.

Ακολουθούν το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Χαλκίδα και το εντός με την Κύμη, το οποίο θα είναι σίγουρα αποφασιστικής σημασίας.

TheGrecian

Advertisements