Η κρίση σάς χτύπησε για τα καλά και κόβετε το φασόλι στα τέσσερα για να φάτε; Ακόμη χειρότερα, έχετε στερηθεί τις ρομαντικές αποδράσεις και τα ski resorts του χειμώνα; Τέλος στις κακουχίες και τις στερήσεις.

Βρήκα τρόπους για να τα κονομήσουμε. Και ξεκινάω αμέσως:

Στο Νο 4: Ανεβάστε στο youtube χαζά βίντεο με μωρά (ή γατιά, αν δεν έχετε μωρό πρόχειρο). Θα ξέρετε βέβαια πόσα παντελόνιασε ένας πατέρας ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο συνέβαινε το εξής συγκλονιστικό: Ο μικρός γιος του δάγκωνε το δάχτυλο του μεγάλου. 425 εκατομμύρια προβολές (μέχρι σήμερα), πολύ περισσότερες από τα βίντεο από το τσουνάμι της Ιαπωνίας. Επενδύστε στο ‘αχ καλέ τι γλυκούλια … ‘ και σωθείτε.

Στο Νο 3: Κάντε ένα πολιτικό κόμμα. Δεν θα πω για το κόμμα της Τζούλιας γιατί αυτή είναι επιτυχημένη στον τομέα της. Όταν όμως πάει να κάνει κόμμα ο … Χάρης Καστανίδης, ανοίγει ο δρόμος για όλους μας. Τσιμπήστε λοιπόν τις σχετικές επιδοτήσεις και λύστε το πρόβλημά σας. Με τον κάθε διαγραμμένο – πικραμένο να φτιάχνει τη δική του πολιτική κίνηση, κανείς δεν θα σας κακολογήσει. Αποκτήστε κύρος, χρήματα, δόξα.

Στο Νο 2: Το Τηλεφλιτζάνι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία web camera. Ο ενδιαφερόμενος πίνει το καφεδάκι του, συνδέεται στο site σας, πληρώνει με πιστωτική ή paypal και επιδεικνύει το κατακάθι στην κάμερα. Εσείς, φορώντας τουρμπάνι και με μάτι γλαρό, τού αποκαλύπτετε με κάθε λεπτομέρεια τα μελλούμενα με το αζημίωτο. Εκμεταλλευθείτε την αήττητη βλακεία των συνανθρώπων σας και θησαυρίστε.

Στο Νο 1: Φτιάξτε την εφαρμογή Iphone ‘Ηλεκτρονική Φανουρόπιτα’. Υπάρχει ήδη και πουλάει σαν τρελή στο AppStore η εφαρμογή ‘Ξεμάτιασμα‘. Αν λοιπόν κατέχετε από Ios και θέλετε να κερδίσετε χρήματα, προωθήστε τη φοβερή αυτή application και βοηθείστε όσους έχουν χάσει κλειδιά, ταυτότητες και χαρτιά, αλλά δεν ξέρουν να φτιάχνουν φανουρόπιτες.

TheGrecian

Advertisements