Ξεκινούν τα αποκριάτικα happenings στα μπαράκια και τις καφετέριες του Ναυπλίου, φιλοδοξώντας να συγκινήσουν ντόπιους και επισκέπτες. Αν και το καρναβάλι δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της πόλης μας, τα τελευταία χρόνια υπάρχει και πολύς κόσμος και πολύ κέφι. Μάλιστα την Κυριακή, όλη η Παλιά Πόλη (καιρού βοηθούντος), θυμίζει ένα τεράστιο πάρτυ.

Τις δυο τελευταίες μέρες της Αποκριάς λοιπόν, όπου και να πάτε, καλά θα περάσετε. Τώρα, αν θέλετε πιο συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη έχει πάρτυ Sixties στο Σοκάκι (φωτό 1) και στο Xenon  ενώ Σάββατο και Κυριακή στο Circulo (φωτό 2). Καθημερινά πάρτυ στην ‘Αναδρομή‘, όπου παραδοσιακά γίνεται χαμός τις Απόκριες με διαφορετικό θέμα κάθε βράδυ. Σήμερα ‘Της φυλακής τα σίδερα’, αύριο ‘Κωλόμπαρο μας πήραν πρέφα’ και το Σάββατο ‘Αργολικό στάδιο Αναδρομής’ (φωτό 3, 4 και 5) Επίσης πάρτυ μασκέ την Κυριακή στο ‘Αλλοτινό’ στο Μεγάλο Δρόμο.

Και βέβαια το Σάββατο στο Villa Mercedes ο αποκριάτικος χορός της Πανναυπλιακάρας με τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ! (φωτό 6)

Το παρόν άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς, για αυτό ό,τι ξέρετε από happenings, στείλτέ το μας. (Να το μάθουμε κι εμείς). Τα παραπάνω είναι ενδεικτικά, ζητώ συγνώμη για τα πολλά που παρέλειψα, αφού – ειδικά την Κυριακή το απόγευμα – παντού θα έχει κάτι. Ό,τι και αν επιλέξετε πάντως, ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !!

TheGrecian

Advertisements