* Ωραία μέρα για μπάλα σήμερα. Ο Πανναυπλιακός αντιμετωπίζει στις 3 το μεσημέρι τα Άσπρα Σπίτια και θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να αξιοποιήσει τις συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες του και να κάνει βαθμολογικό άλμα. Η διοίκηση έχει απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο και έχει μοιράσει δωρεάν εισιτήρια, ενώ πολύ καλά πάει και η διαδικασία εγγραφής μελών. Το site της ομάδας pannafpliakos.gr αντιμετωπίζει ένα τεχνικό πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα, αλλά θα επανέλθει …

* Με 20.000 ευρώ θα συμμετάσχει ο Δήμος στο φετινό καρναβάλι που δεν θα έχει πυροτεχνήματα, θα έχει όμως … σουβλάκια. Μεταξύ ‘άρτου και θεαμάτων’ επελέγη ο άρτος … Φυσικό κι επόμενο. Όλη η συνέντευξη των υπεύθυνων στο argonafplia.gr

* Αρκετός κόσμος έχει αρχίσει να κυκλοφορεί στο Ναύπλιο, ενώ και τα διάφορα αποκριάτικα πάρτυ που διοργανώνονται στα μπαράκια της πόλης έχουν ‘ζεστάνει’ λίγο τη νυχτερινή ζωή.

* Χαμός πάντως γίνεται στο νέο Bar – Restaurant ‘360’ στη Βιβλιοθήκη. Μάλιστα χθες ήταν εκεί οι μισοί νέοι δικηγόροι του Ναυπλίου… Μάλλον θα συζητούσαν για την αποχή του κλάδου (sic).

* Εν τω μεταξύ, η κρίση έχει και τα καλά της: αυξάνονται μέρα με την ημέρα όσοι επιλέγουν το ποδήλατο ως μέσο καθημερινής μετακίνησης. Και μάλιστα σε μία πόλη που κάθε άλλο παρά φιλική προς τους ποδηλάτες μπορεί να χαρακτηριστεί. Η περίφημη ‘κυκλοφοριακή μελέτη’ μόνο ως ανέκδοτο υφίσταται πλέον ενώ τα αυτοκίνητα αλωνίζουν στην παλιά πόλη.

TheGrecian

Advertisements