Έχετε διάθεση να ντυθείτε για το καρναβάλι και έχετε στερέψει από ιδέες; Ποτέ πια μάγισσες, καουμπόυδες, παπάδες και λοιπά βαρετά. Εγώ είμαι εδώ για να σας βγάλω από το αδιέξοδο. Πέντε στολές ειδικά για κατοίκους της πιο ρομαντικής πόλης της Ελλάδας

Στο Νο 5: Mascherata Veneziana: Έχετε πιστέψει ότι οι απόκριες στο Ναύπλιο έχουν έστω και την παραμικρή σχέση με το Βενετσιάνικο Καρναβάλι; Διαβάσατε το πρόγραμμα του Δήμου και πειστήκατε ότι η Πλατεία Συντάγματος θα θυμίζει Piazza San Marco; Περιμένετε αντί για κακομεταμφιεσμένους με μάσκες από τους πάγκους να συναντήσετε ντυμένους με αριστοκρατικά κοστούμια εποχής; Τότε μην χάνετε χρόνο. Παραγγείλτε τώρα από το marega.it το δικό σας και ξεχωρίστε σαν τη μύγα μες το γάλα.

Στο Νο 4: Παρκαδόρος: Πανέξυπνη και οικονομική επιλογή, σας κάνει αυτομάτως το επίκεντρο της προσοχής ντόπιων και επισκεπτών που φιλοδοξούν να παρκάρουν στην παραλία την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Δώστε ελπίδες σε απελπισμένους οδηγούς ότι θα τους βρείτε θέση εκεί ακριβώς που θέλουν και διασκεδάστε με την ψυχή σας.

Στο Νο 3: Κάδος Ανακύκλωσης: Αποκριά και οικολογία. Μόνο που πρέπει να μετακινείστε συνέχεια. Όπως οι κάδοι ανακύκλωσης στο Ναύπλιο. Από την Ενδεκάτη στο Δεσποτικό και πάλι πίσω, ώστε κανείς να μην είναι σίγουρος πού είστε.

Στο Νο 2: Κέρβερος – φύλακας της οδού Χαριλάου Τρικούπη: Φορέστε την επιβλητική αυτή στολή και εντυπωσιάστε. Καθίστε μπάστακας στη σιδερόφραχτη είσοδο του καινούριου δρόμου του Ναυπλίου που μάς έχει λύσει τα χέρια και προστατέψτε την από κακόβουλους εισβολείς που θεωρούν ότι οι δρόμοι είναι για να περνάνε.

Στο Νο 1: Ρομαντικός επισκέπτης: Θα χρειαστείτε: Ένα ταίρι (αν δεν έχετε δανειστείτε), ένα αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες, δύο κασκόλ Burberry (όχι απαραιτήτως γνήσια), δύο ζευγάρια γάντια (για να μην ιδρώνουν τα χέρια από το πολύ πιάσιμο) και παπούτσια πεζοπορίας για ατελείωτες βόλτες στην παλιά πόλη. Έτοιμοι.

Καλή Αποκριά !

Δείτε εδώ τις αντίστοιχες προτάσεις για το 2013!

TheGrecian

Advertisements