Στην Ελλάδα της κρίσης, υπάρχουν ήρωες. Όχι μεταφορικά, αλλά ήρωες πραγματικοί που μπαίνουν στη μάχη αψηφώντας το θάνατο για να προστατεύσουν τα ιδανικά της σύγχρονης Ελλάδας. Πρόκειται για μαχητές που δεν ορρωδούν προ ουδενός, που στέκονται αγέρωχα μέσα στα διασταυρούμενα πυρά.

Σίγουρα καταλάβατε για ποιον μιλάω.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΛΙΚΗ ! Δείτε τα σημάδια στο πρόσωπο, τα γδαρσίματα και τους μώλωπες, αποτέλεσμα του ανηλεούς γαρυφαλλοπόλεμου που ξέσπασε χθες το βράδυ στο πολιτιστικό κέντρο ‘Caramela’.

Γιατί την ώρα που εσείς, αγαπητοί αναγνώστες, κάνετε την ‘αντίσταση του πληκτρολογίου’, εκεί έξω, στην πραγματική Ελλάδα, μαίνεται ένας πόλεμος. Σε αυτόν συμμετέχουν βαθιά συνειδητοποιημένοι συνάνθρωποί μας, χτυπημένοι από την κρίση, άνθρωποι που έβγαζαν και βγάζουν τίμια το ψωμί τους. Προβληματισμένοι για το ζοφερό μέλλον που διαγράφεται, επιστρατεύουν την περίσσεια πνευματικότητά τους και με τη δύναμη που δίνει η απελπισία μιας κοινωνίας που πνίγεται, πετούν γαρύφαλλα. Η επανάσταση ξεκίνησε λοιπόν. Οπλίστηκε το χέρι των ανθρώπων που αποτελούν το πολιτισμικό και κοινωνικό πρότυπο της εποχής εδώ και πολλά χρόνια.  Ποιος θα είναι ο επόμενος μάρτυρας; Ο Νίκος Οικονομόπουλος; Ο Πάνος Κιάμος; Ή ο Νίκος Βέρτης;

ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΝΑΜΑ, ΑΥΛΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΜΟΥ:

ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!

TheGrecian

Advertisements