Μένεις στο Ναύπλιο ή στα περίχωρα. Έχεις ένα αυτοκίνητο  εικοσαετίας που θέλεις να ξεφορτωθείς πουλώντας το μπας και βγάλεις και κανά φράγκο μέρες που είναι. Τι κάνεις;

Η απάντηση είναι πολύ απλή: καταρχάς έχεις ήδη καταθέσει πινακίδες στη ΔΟΥ για να μην πληρώνεις τσάμπα τέλη κυκλοφορίας. Εννοείται ότι έχεις ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που πλήρωσες ασφάλεια. Αγγελία στην εφημερίδα; Μπααα, ξεπερασμένη μέθοδος. Ιδού  η κίνηση- κλειδί:

Βρίσκεις ένα καλό πόστο, κοτσάρεις δυο  ΠΩΛΕΙΤΑΙ, αράζεις το όχημα και απλά περιμένεις για όσο χρειαστεί! Μέρες, μήνες, χρόνια.  Τι, έχει σήμα ότι απαγορεύεται η στάθμευση; So what? Πώς θα κόψουν κλήση αφού δεν υπάρχουν πινακίδες κυκλοφορίας; (Χα, τους την έσκασες!). Είχες υπογράψει υπεύθυνη δήλωση στη ΔΟΥ ότι το όχημα θα βρίσκεται ακινητοποιημένο σε κλειστό χώρο; Ναι, καλά! Εδώ ορκίστηκες ότι δεν θα ξαναψηφίσεις «αυτούς τους κερατάδες» και περιμένεις πώς και πώς τις εκλογές για να το ρίξεις στον Αντωνάκη, εδώ θα κώλωνες;

Έτσι και ο/η ιδιοκτήτης-τρια του ωραιότατου Citroen ZX που  απεικονίζεται στις φωτογραφίες μας. Ακολουθώντας πιστά την παραπάνω μοντέρνα τακτική  διαφήμισης, αγκυροβόλησε εδώ και δέκα μέρες τουλάχιστον το προς πώληση όχημα στην οδό Κύπρου , ακριβώς μπροστά από τα γραφεία του ΟΑΕΕ. Πολύ καλή επιλογή! Σημείο -πέρασμα για πεζούς και αυτοκίνητα σε καθημερινή βάση, άσε που Τετάρτες και Σάββατα με το παζάρι γίνεται πραγματικά παρέλαση υποψηφίων αγοραστών!

Κι επειδή αυτό το πόστο είναι ήδη κατειλημμένο, σας προτείνω εναλλακτικά:

*την οδό Αμαλίας, μπροστά  από το Δημαρχείο.

*το Πι στην Παραλία

*Οποιοδήποτε σημείο στην οδό Άργους, από την Ενδεκάτη μέχρι τη διασταύρωση με την Χαριλάου Τρικούπη.

*Το χώρο μεταξύ ΔΕΗ και Εθνικής Τράπεζας.

Θεωρώ ότι αυτές είναι οι καλύτερες βιτρίνες του Ναυπλίου. Εκθέστε εκεί το προς πώληση αυτοκίνητό σας και οι πιθανότητες να χτυπήσει το τηλέφωνό σας από κάποιον ενδιαφερόμενο πολλαπλασιάζονται!

(Παρεπιπτόντως, το Citroen της ιστορίας μας πωλείται στην προνομιακή τιμή των 1000 ευρώ..)

IL CONSERVATORE
Advertisements