Η παρακάτω ιστορία είναι πέρα για πέρα αληθινή:

Ο 25χρονος Μάρτσιν είχε παντρευτείτην 27χρονη Μισελίνα και ζούσαν με το παιδάκι τους κάπου στο Χάντερσφιλντ της Αγγλίας. Ο Μάρτσιν όμως τον τελευταίο καιρό είχε βαρεθεί τη γυναίκα του γιατί, όπως είχε εξομολογηθεί και στο φιλαράκι του Πάτρικ, «δεν συγκρινόταν με τα κορίτσια που έβλεπε στο γυμναστήριο». Έτσι, άρχισε τα νυχτοπερπατήματα και τις πολύωρες κοπάνες από το σπίτι. Μέχρι και το status του στο Facebook άλλαξε σε ‘εργένης’. Κάποια στιγμή λοιπόν, αποφάσισε να λάβει πιο δραστικά μέτρα.

Με τη χρήση ενός τίζερ (όπλου που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό) ακινητοποίησε τη Μισελίνα και με τη βοήθεια του Πάτρικ την τοποθέτησε σ΄ένα χάρτινο κιβώτιο, δεμένη και φιμωμένη, και τη μετέφερε στο κοντινό δάσος. Εκεί, την έριξαν σ’ ένα ρηχό λάκο που έσκαψαν, την σκέπασαν με χώμα κι έβαλαν κι ένα μεγάλο κλαδί από πάνω για να κρύψουν καλύτερα το σημείο.

Κάποια στιγμή όμως η Μισελίνα συνήλθε. Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να απελευθερωθεί από τα δεσμά της και να βγεί από τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε ετοιμάσει γι΄αυτήν ο σύζυγός της. Βγήκε στον κεντρικό δρόμο όπου ένα αυτοκίνητο την  περισυνέλεξε. Τη συνέχεια την φαντάζεστε: αστυνομίες, συλλήψεις κλπ.

Τι μας διδάσκει λοιπόν η παραπάνω ιστορία;

1) Αν αποφασίσεις να κάνεις μια δουλειά κάνε τη σωστά!

2) Αν δεν είστε σίγουρες για την εμφάνιση σας και ο σύζυγος ξημεροβραδιάζεται στο γυμναστήριο επικαλούμενος λόγους του στυλ «ο γιατρός μου είπε να ρίξω τη χοληστερίνη, πρέπει να ξεφορτωθώ το σωσίβιο» κι άλλα τέτοια δήθεν..υγιεινά, για προβληματιστείτε λίγο. Στα γυμναστήρια έχουν το κακό συνήθειο να κυκλοφορούν και κάποιες  χωρίς κυτταρίτιδα, χαλάρωση, περιφέρειες. Είτε γιατί το ΄χουν κάνει δεύτερο σπίτι είτε γιατί τις..προίκισε ο Θεός (τις ρουφιάνες)!

3) Το ότι παντρεύτηκες δεν σημαίνει ότι έδεσες και τον γάιδαρο! Εξακολουθείς να προσέχεις το σώμα και την εμφάνισή σου  (στο μέτρο του δυνατού) γιατί, αν καταλήξεις σαν το ανθρωπάκι της Michelin , θ’ αναρωτιέσαι γιατί βρίσκεις στις πόρτες! Αυτό προφανώς ισχύει για γυναίκες και άνδρες!

4) Ένας καλός φίλος είναι πάντα χρήσιμος, ειδικά όταν υπάρχει κουβάλημα!

IL CONSERVATORE

Advertisements