* Ντουμάνι είχε γίνει το Ναύπλιο την Κυριακή από τον καπνό των πυρηνελαιουργείων της παραλιακής οδού (Φωτό 1 και 2). Ελπίζω να μην χαλάστηκαν πολύ οι επισκέπτες μας …

* Ορισμένοι από τους οποίους είχαν τη φαεινή ιδέα να παρκάρουν τις μηχανές τους πάνω στο πεζοδρόμιο, ακριβώς δίπλα στο τραπέζι που κάθονταν (Φωτό 3) κι ενώ υπάρχει στα 20 μέτρα ειδικό πάρκινγκ για δίκυκλα. Ελληνικός γραψαρχιδισμός σε όλο του το μεγαλείο.

* Άνετο απόγευμα για τον Πανναυπλιακό που νίκησε με 5-0 τη νεανική ομάδα του Ασπρόπυργου (Φωτό 4) στο πρώτο παιχνίδι του νέου προπονητή Ν. Μητροσύλη. Την Κυριακή αντιμετωπίζει τα Λουκίσια (πάλι εντός) σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα, απέναντι σε μια ομάδα που χθες νίκησε την πρωτοπόρο Κόρινθο.

* Εκεί που δεν πιάνει μελάνι έγραψαν οι οδηγοί την εντολή της Τροχαίας και παρκάρουν πάλι κάθετα στην Αμαλίας. Αυτή ήταν η εικόνα σήμερα το πρωί (Φωτό 5), με το αυτοκίνητο της Δημοτικής Αστυνομίας να ξεχωρίζει.

* Εκπληκτική η φωτογραφία του National Geographic με το Ναύπλιο μιας παλιότερης εποχής που σε γεμίζει νοσταλγία. Μπράβο στον Zouperman που την ανακάλυψε.

Advertisements