Την ώρα που κάποιοι γραφικοί παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις με τη σύνοδο κορυφής και το ευρώ, η Ελλάδα συνταράσσεται από κοσμοϊστορικά γεγονότα:

1. Διώξανε τον Ψινάκη από το FAB 5 γιατί τόλμησε να κάνει δυσμενή σχόλια για άλλες εκπομπές του ΑΝΤ1. Τι είπε ρε παιδιά ο άνθρωπος; Ότι το Dancing on ice είναι βαρετό και ότι συμμετέχουν κάτι κουλές που πατινάρουν σαν να έχουν καταπιεί τον χάρακα. Δεν πειράζει κοσμαγάπητε Ηλία. Η ελεύθερη, η αδέσμευτη, η ριζοσπαστική η άποψη πάντα θα διώκεται από το σύστημα. Φήμες αναφέρουν ότι θα αντικατασταθεί από τον Αλιάγα. Θου Κύριε …

2. Ο Σπύρος Χαριτάτος μάς έδωσε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρηστική πληροφορία ότι ‘με τον Γιάννη Λάτσιο δεν έχουν το ίδιο γούστο στις γυναίκες’. Ευτυχώς που το μάθαμε και θα σταματήσουμε να ρωτάμε δεξιά και αριστερά.

3. O Sebastian Leto της Πανάθας αποφάσισε να ακολουθήσει το γνωστό μονοπάτι των ποδοσφαιρικών αστέρων και να … ντριμπλάρει γαρύφαλα στα νυχτερινά κέντρα. Έτσι, σκασμένος από την ήττα της ομάδας του από τον Άρη ακολούθησε τον … παλιό στο κουρμπέτι Σίλβα Κλέιτον στη Φαντασία του Νίκου Βέρτη και έπνιξαν τον πόνο τους.

4. Νευρικότητα εν τω μεταξύ έχει προκαλέσει στις αγορές με επακόλουθο την άνοδο των spreads η αβεβαιότητα για την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά. Η ίδια το αρνείται, αλλά όλοι οι διεθνείς αναλυτές είναι επιφυλακτικοί.

5. Το μόνο που δίνει ελπίδες για την επιτυχία της συνόδου κορυφής και ανακουφίζει τους λαούς της ευρώπης, είναι οι θετικές εξελίξεις στα ερωτικά του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής που όλες οι γιαγιάδες θα ήθελαν για εγγονό, τα έχει φτιάξει με μια κυρία που έχει επιχείρηση με cup – cakes. Ωχ! Βλέπω τα έτσι κι αλλιώς μπόλικα κιλά του Γρηγόρη να παίρνουν την ανιούσα …

(Καλά που γράφω κι εγώ στο blog για πολιτισμό …)

TheGrecian

Advertisements