* Μεγάλη αγωνία έχει πιάσει το λαό του Ναυπλίου για τη μάχη διαδοχής του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Ανήσυχοι συμπολίτες μας γυρνούν και ρωτούν με αγωνία πληροφορίες για το ποιος προηγείται στα προγνωστικά και τη μάχη του παρασκηνίου. Κανείς δεν ασχολείται πλέον με ήσσονος σημασίας ζητήματα, όπως η ανεργία και η φτώχεια: το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ποιος θα καθίσει στην καρέκλα. Οπότε εμείς από εδώ, ό,τι περιέρχεται σε γνώση μας θα σπεύδουμε να το γράφουμε για να μη σας φάει το άγχος.

* Πολλά τα προβλήματα απουσιών για τον Πανναυπλιακό που αγωνίζεται την Κυριακή στην Κύμη με την τοπική ομάδα. Θέληση όμως υπάρχει για το θετικό αποτέλεσμα καθώς το παιχνίδι είναι κομβικό για τη συνέχεια.

* Από το parapolitikaargolida.gr: δημοπρατήθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011 το έργο που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ύψους 2.029. 000 ευρώ και αφορά την ανάπλαση μιας μεγάλης περιοχής της παλιάς πόλης του Ναυπλίου που περικλείεται μεταξύ των οδών Αμαλίας, Σοφρώνη, Μπουμπουλίνας μέχρι τον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σε δηλώσεις του για το θέμα αυτό εκτίμησε ότι οι εργασίες ανάπλασης θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές.
* Τώρα βέβαια το ‘μετά τις γιορτές’ είναι πολύ συγκεκριμένο. Έτσι δουλεύουμε: Με ακριβή χρονοδιαγράμματα που τηρούνται απαρέγκλιτα. Όπως με την πολυθρύλητη απαγόρευση στάθμευσης στο υπόλοιπο Παλιό Ναύπλιο που κάπου στην πορεία ξεχάστηκε. Αλλά δεν πειράζει. Η κομματική βάση των τοπικών διαμερισμάτων να είναι καλά που θα μας ξαναψηφίσει.
* Το Άργος αντίθετα ξεκίνησε την ελεγχόμενη στάθμευση για να μαζέψει την κατάσταση. Δεν μπορώ να πω ότι την θεωρώ την ιδανική λύση. Αλλά τουλάχιστον εκεί κάποιος ενδιαφέρεται.

TheGrecian

 

Advertisements