Θυμάστε την παλιά κωμωδία ‘Weekend at Bernie’s’; Ο Bernie ήταν πεθαμένος αλλά οι δύο πρωταγωνιστές προσπαθούσαν να πείσουν τους πάντες ότι ήταν ζωντανός, τραβολογώντας πέρα – δώθε το πτώμα.

Εμένα μού ήρθε στο μυαλό βλέποντας Dancing on Ice. Μερικοί αλλοδαποί παγοδρόμοι γραπώνουν 5-6 άσχετους celebrities (;) και τους περιφέρουν κατά το δοκούν κάτω από το γεμάτο απελπισία βλέμμα του Αλέξη Κωστάλα.

Το θέαμα είναι τόσο διασκεδαστικό όσο το να παρακολουθείς ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να προσπαθούν να χορέψουν. Δηλαδή καθόλου.

Θα μπορούσαν πολύ εύκολα αντί για την Χριστίνα Παππά να έχουν πάρει μία πλαστική κούκλα η οποία θα ήταν λιγότερο γκρινιάρα και απείρως πιο ευλύγιστη. Ή να έχουν βάλει (και εδώ) τον Τρύφωνα Σαμαρά. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικός και αυθεντικός από τους ημιάγνωστους που συμμετέχουν τώρα και τουλάχιστο θα ήταν πολύ πιο συμφιλιωμένος με την ασχετοσύνη του.

Εν κατακλείδει. Το ‘Dancing on ice’ είναι αδιάφορο, βαρετό μέχρις εξαρθρώσεως της κάτω γνάθου λόγω χασμουρητού και άνευρο. Το πλούσιο στήθος της Έλενας Παπαρίζου έχει ξεπεράσει με χαρακτηριστική ευκολία σε δημοτικότητα το αξιοθρήνητο θέαμα που προσφέρουν οι wannabe παγοδρόμοι. Δεν έχει καν σχέση με το κεφάτο ‘Dancing with the stars’ και το σίγουρο είναι ότι τα ψωμιά του είναι μετρημένα.

TheGrecian

Advertisements